Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in

 

Onze aanpak in 4 stappen

We houden niet van onnodige formaliteiten, assessments of andere lastige drempels. Wij zien het liever anders. In een ongedwongen, relaxte setting luisteren we graag naar jouw verhaal. Gericht op wat jij kan en het pad dat jij met je carrière voor ogen hebt. We vertellen je nu alvast hoe wij werken bij The Green Door Company. Zo weet jij wat je straks te wachten staat.

Kennismaking

De persoonlijke omgang is ons handelsmerk. In onze kennismaking zagen we je niet doormidden over je sterkste en zwakste punten, maar horen we graag welke wensen jij hebt. Je kunt bellen, appen, videobellen of gewoon langskomen op ons kantoor in het centrum van Amersfoort. Krijg je van ons koffie of thee en bespreken we vanuit de luie stoel jouw ambities. Wees lekker jezelf en vertel ons wat jij zoekt.

Opties bespreken

Nu je wensen helder zijn, gaan we op zoek naar jouw nieuwe baan. Met alle vacatures en bedrijven in ons achterhoofd, bespreken we met jou de mogelijkheden die het beste bij je wensen passen. Soms kan dat al meteen tijdens onze kennismaking, soms is er iets langer voor nodig. Bijvoorbeeld wanneer we zelf actief ons netwerk benaderen. Bij elke stap die we nemen, overleggen we eerst met jou. Zo blijf jij in control en bepaal jij welke bedrijven jouw cv onder ogen krijgen.

Solliciteren

Het is zo ver. Wij hebben een vacature gevonden die voldoet aan jouw verwachtingen en je kan niet wachten om te solliciteren. Wij maken de afspraak voor je op de dag en tijd die het jou het beste uitkomt. We helpen je om je voor te bereiden, weten vaak precies wat bedrijven zoeken in nieuwe medewerkers en kunnen jou daarmee van waardevolle informatie voorzien. Zo ga jij met een 1-0 voorsprong een sollicitatiegesprek in.

Contract tekenen

De arbeidsvoorwaarden: een belangrijk onderdeel om tot een overeenkomst te komen. Na een succesvol sollicitatiegesprek krijg je een voorstel. Heb je nog tips nodig om te onderhandelen over je primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden? Wij helpen je zodat je zo snel mogelijk kunt starten met je baan, met alle mooie voorwaarden die we samen uit het vuur hebben gesleept!

Werkwijze Voor opdrachtgevers

Snelheid en exclusiviteit

Dat is wat we bieden. Door snel te handelen en met een aanbod van unieke vacatures gaan we je zeker verrassen. Tel daar nog een brok aan ervaring binnen de industriële automatisering en machinebouw bij op, plus een groot netwerk aan werkgevers uit deze branches, en het plaatje is compleet.
Fons Smit

Populaire vacatures

Benut je specialisme en ontwikkel je op universitair niveau verder als control software engineer in de industriële automatisering bij de experts in jouw vakgebied.
inRegio Eindhoven
Ben je bekend met DCS besturingssystemen en ben je toe aan verbreding van je kennis? Voor een ervaren engineer komen alle merken, systemen en technieken voorbij.
inRegio Tilburg
Klaar om na jaren van hard studeren, je kennis van regeltechniek eindelijk in praktijk te brengen? Met projecten in alle branches ontdek jij de wereld van de industriële automatisering van dichtbij.
inRegio Amersfoort
Pak je kans als junior engineer in de industriële automatisering, ga aan de slag met PLC, SCADA, HMI en DCS besturingen en werk aan de mooiste projecten in de Nederlandse industrie.
inRegio Gorinchem