Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in

Geen vage beloftes, wel échte banen

En wat voor banen. Bij The Green Door Company hebben we de mooiste banen bij de beste werkgevers in de machinebouw of industriële automatisering voor je in petto. Als hoger opgeleide technisch professional heb je het werk momenteel voor het uitkiezen. Maar door de overkill aan vacatures wordt het je niet makkelijk gemaakt om de juiste keuze te maken. We weten ook dat jij pas echt gelukkig wordt van een baan die helemaal bij je past. En daarom doen wij ons stinkende best om dat voor jou voor elkaar te krijgen.

Van binnen en van buiten

We kennen het werkveld door en door. Vooral omdat we al sinds 2007 bij bedrijven over de vloer komen. Letterlijk, want wij willen je alles kunnen vertellen zodra je bij ons aanklopt. Hoe de sfeer is, wie de klanten zijn en aan welke projecten je binnenkort meewerkt. Belangrijke informatie die wij paraat hebben. Hoe we dat weten? Gewoon, omdat we bedrijven van binnen en van buiten kennen en omdat al honderden mensen dankzij ons een mooie baan hebben. En omdat bedrijven weten dat wij de beste mensen leveren, sta jij bij voorbaat al met een been over de drempel.

Verborgen ingangen

Vacatures in de industriële automatisering en machinebouw zijn er in overvloed, dus ja, echt verlegen om werk zit je waarschijnlijk niet. Toch zijn er veel banen onder de oppervlakte die jij niet ziet, omdat ze gewoonweg niet zichtbaar zijn. Niet op vacaturebanken en zelfs niet op de eigen websites van werkgevers. Wij zien ze wel. We kennen bedrijven en al hun afdelingen en horen als eerste waar er personeelstekorten zijn of worden verwacht. Een kort lijntje met ons scheelt veel rompslomp met het plaatsen van een vacature, waarmee de deur voor jou opengaat. Dankzij ons stap jij als eerste binnen.

Snelheid en variatie in banen

Het is belangrijk dat je vlot een nieuwe baan vindt. En dat je kunt vergelijken. Dankzij de uitstekende contacten met bedrijven kunnen we snel slagen maken. Zo krijg je niet alleen binnen 1 werkdag een reactie na je sollicitatie, maar word je vaak al binnen 1 week uitgenodigd om aan te schuiven bij je potentiële nieuwe werkgever. Meestal doe je dat zelfs bij meerdere bedrijven, om te polsen bij wie jij het beste denkt te passen. Want de keuze wáár je gaat werken, laten we natuurlijk aan jou. Jouw gevoel telt en is doorslaggevend.

Open sollicitatie

Baal niet als er geen geschikte vacature voor je bijzit. Want met een open sollicitatie kun je ons ook laten weten dat je een baan zoekt. Zodra jouw gegevens binnen zijn, kijken we meteen of we misschien toch een ingang voor je hebben. Of doen we ons best er eentje voor je te maken. Zo zijn we!

Populaire vacatures

Werk je al jaren met hetzelfde PLC besturingssysteem en ben je toe aan verbreding van je kennis? Voor een ervaren engineer alle merken, systemen en technieken voorbij.
inRegio Groningen
Klaar om na jaren van hard studeren, je kennis van regeltechniek eindelijk in praktijk te brengen? Met projecten in alle branches ontdek jij de wereld van de industriële automatisering van dichtbij.
inRegio Breda
Werk je al jaren met hetzelfde PLC besturingssysteem en ben je toe aan verbreding van je kennis? Voor een ervaren engineer komen alle merken, systemen en technieken voorbij.
inRegio Veghel
Klaar om na jaren van hard studeren, je kennis van regeltechniek eindelijk in praktijk te brengen? Met projecten in alle branches ontdek jij de wereld van de industriële automatisering van dichtbij.
inRegio Almere