Vacatures Industriële Automatisering
Vacatures Elektrotechniek

De nr. 1 voor
vacatures in
industriële
automatisering
en machinebouw

Vacatures Systems and Control

Maak gebruik
van ons netwerk
en vind ook
direct je
nieuwe baan

Contact

Vacatures Technische Informatica

Project Engineer Building Automation - Amersfoort

Heb jij je wel eens afgevraagd welke technologie er allemaal schuil gaat achter de muren van de nieuwste ziekenhuizen of vliegvelden? En maakt je dit nieuwsgierig?
Gepubliceerd: 06-03-2017
Referentie nr:#SMFS00157

Engineer Elektro- en Besturingstechniek - Amersfoort

Vind jij het lastig om op een verjaardag te vertellen wat je voor werk doet, omdat anderen het toch niet begrijpen? En wil je daar verandering in brengen?
Gepubliceerd: 06-03-2018
Referentie nr:#SMFS00173

Junior Technisch Software Engineer - Utrecht

Optimale afstemming tussen kantoren en productieafdelingen; als technisch software engineer toon jij aan dat goed ingerichte informatiesystemen van onschatbare waarde zijn.
Gepubliceerd: 13-03-2018
Referentie nr:#SMFS00198

Junior Technisch Software Engineer - Zwolle

Technische informatica toepassen in een industriële omgeving? Grote en kleine organisaties doen steeds vaker een beroep op talentvolle engineers zoals jij.
Gepubliceerd: 13-03-2018
Referentie nr:#SMFS00202

Junior PLC Programmeur - Almere

Werken als PLC programmeur in Almere onmogelijk? Nee hoor. Want bij deze vacature kun jij bij een prachtig bedrijf werken als PLC engineer in de machinebouw.
Gepubliceerd: 14-05-2018
Referentie nr:#SMFS00209

Software Engineer Industriële Automatisering - Utrecht

Je stempel drukken op de Nederlandse infrastructuur. Als software engineer regel jij via geautomatiseerde systemen de meest praktische oplossingen.
Gepubliceerd: 15-05-2018
Referentie nr:#SMFS00199
Technische Informatica: Technische Informatica lijkt dan wel veel op informatica, maar is totaal iets anders. Geen desktopapplicaties, apps of saaie kantoren. Wel spannende technische omgevingen met échte innovatie. Er zijn dan ook duidelijke verschillen. De toekomst voor specialisten in Technische Informatica ziet er gunstig uit. De wereld van techniek en IT raakt steeds meer met elkaar verbonden. En dat biedt kansen voor jou, zeker voor op de lange termijn. Wat ga je doen: Als specialist in de technische informatica wordt jij de schakel tussen techniek en IT. Jij ontwerpt industriële netwerken, waar complete fabrieken en productieprocessen mee draaiende worden gehouden. Technische informatie wordt daarbij razendsnel omgezet in bruikbare informatie voor bijvoorbeeld logistieke afdelingen. Maar ook het management is gebaat bij actuele informatie, zodat er snel kan worden ingespeeld op veranderingen in vraag en aanbod. Waar ga je werken: Je gaat aan de slag bij gespecialiseerde ingenieursbureaus of je treedt in directe dienst van een productiebedrijf. Werken bij een ingenieursbureau is over het algemeen wat gevarieerder, omdat je te maken krijgt met verschillende klanten met uiteenlopende projecten waar diverse netwerksystemen worden toegepast. Als je bij een productiebedrijf zelf werkt, heb je veelal meer regelmaat in je werk. Na verloop van tijd ken je het netwerk van haver tot gort en kun je échte diepgang zoeken om nog dat laatste procentje efficiency uit het proces te persen.
Zoekcriteria

LinkedIn Facebook
Copyright © 2018 The Green Door Company powered by OTYS Recruiting Technology | Sitemap