Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Zoekfilter
Snel zoeken

Vacatures Technische Bedrijfskunde

Alleen kiezen uit de beste werkgevers in jouw vakgebied? Bij The Green Door Company doen we er alles aan om vacatures te selecteren die er echt toe doen. Wij hebben toegang tot de beste vacatures binnen de technische bedrijfskunde. Kiezen moeilijk? Niet na ons advies!

Projectcoördinator Machinebouw

Plannen, regelen, coördineren en meerdere ballen tegelijk in de lucht houden. Is dat jouw ding? Dan is dit jouw nieuwe baan!
Regio Utrecht
1+ jaar ervaring
€ 2.700 - € 3.500
Gepubliceerd: 10-02-2020
Referentie nr:#SMFS00270

Junior Projectcoördinator Technische Bedrijfskunde

Als projectcoördinator weet je van doorpakken. Regelen, bellen, organiseren, problemen oplossen, plannen en ontzorgen: jij kan het allemaal.
Regio Hilversum
0+ jaar ervaring
€ 2.400 - € 3.200
Gepubliceerd: 14-06-2021
Referentie nr:#SMFS00282

Technisch Projectcoördinator

Als projectcoördinator weet je van doorpakken. Regelen, bellen, organiseren, problemen oplossen, plannen en ontzorgen: jij kan het allemaal.
Regio Hilversum
3+ jaar ervaring
€ 3.000 - € 3.900
Gepubliceerd: 14-06-2021
Referentie nr:#SMFS00283
Wat is technische bedrijfskunde?
Technische bedrijfskunde houdt zich bezig met de organisatie van bedrijven en let daarbij goed op marktomgeving. Een vakgebied is een mengelmoes van meerdere disciplines, zoals bedrijfseconomie, psychologie en sociologie. In de technische bedrijfskunde werken dus voornamelijk mensen met een uitgebreide waaier van kwaliteiten. Je hebt van meerdere dingen verstand. En daarom zijn technisch bedrijfskundigen zeer gewild.

Wat doe je in de technische bedrijfskunde?
In de technische bedrijfskunde ben je voornamelijk bezig met inkoop, verkoop en marketing, maar de technische bedrijfskunde heeft veel meer onderdelen. Ook kwaliteitszorg, management van bedrijfsprocessen en personeelszaken zijn er een onderdeel van. Je kunt dus kiezen uit een enorme hoeveelheid vacatures omdat je jouw specialisatie kunt toepassen op verschillende vakgebieden. Met jouw specialisme zit je niet vast op 1 enkele discipline. Dat is het mooie van de technische bedrijfskunde.

Waar werk je in de technische informatica?
Technische bedrijfskunde is een van de meest veelzijdige vakgebieden op aarde. Er zijn dus ook veel vacatures voor. Je kunt in bijna elk aspect van het bedrijfsleven aan de gang gaan. Daarbij dien jij vaak als projectleider of als gesprekpartner voor andere specialisten met wie jouw bedrijf zaken doet. Je verplaatst je in meerdere vakgebieden en werkt aan oplossingen voor een wijd scala aan problemen. Loop onze vacatures eens door. Wij hebben ongetwijfeld iets voor je.

Wat verdien je in de technische bedrijfskunde?
Je verdient in de technische bedrijfskunde bedragen tussen de € 2.700,- en € 4.800,-, maar dat kan natuurlijk behoorlijk variëren. Want geen enkele vacature is hetzelfde. Het salaris is afhankelijk van je vakgebied, jouw ervaring en de werkgever. Je hebt overigens wel behoorlijk veel keus. Dat is het grote voordeel van een achtergrond in de technische bedrijfskunde. Je kunt in al onze vacatures direct opzoeken wat bedrijven jou te bieden hebben.

Bekijk ook onze vacatures in de Werktuigbouwkunde