Anderen beoordelen ons met een 4.8 / 5 op Google

Meer dan 1000 engineers gingen je voor

Netwerk van ruim 400 werkgevers in NL

Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Zoekfilter
Snel zoeken
Zoekfilter

Vacatures Technische Bedrijfskunde

Alleen kiezen uit de beste werkgevers in jouw vakgebied? Bij The Green Door Company doen we er alles aan om vacatures te selecteren die er echt toe doen. Wij hebben toegang tot de beste vacatures binnen de technische bedrijfskunde. Kiezen moeilijk? Niet na ons advies!

Junior PLC Engineer

Al lerend innoveren en ‘toveren’ met Siemens; dat is waar je hier als junior PLC engineer indruk mee maakt. En met je tafelvoetbal skills natuurlijk.
Regio Rotterdam
Gepubliceerd: 01-01-1999
Referentie nr:#SMFS00400

Junior Automation Software Engineer

Dus het studentenleventje beviel je wel en nu moet je de grote mensenwereld in? Niet helemaal! Start in de industriële automatisering en werk met leeftijdsgenoten aan de tofste projecten.
Zeist
€ 2.650 - € 3.550
Gepubliceerd: 01-01-2000
Referentie nr:#SMFS00263

Junior Process Control Engineer

Als je klaar bent met studeren, wil je als engineer in de industriële automatisering maar 1 ding. Snel meer ervaring opdoen met zoveel mogelijk besturingssystemen bij aansprekende klanten.
Zeist
€ 2.650 - € 3.550
Gepubliceerd: 01-01-2000
Referentie nr:#SMFS00264

Junior Engineer Industriële Automatisering

Pak je kans bij één van de leukste bedrijven in de regio Utrecht en werk aan de mooiste projecten in de Nederlandse industriële automatisering.
Zeist
€ 2.650 - € 3.550
Gepubliceerd: 01-01-2000
Referentie nr:#SMFS00192

Junior Technical Software Engineer

Optimale afstemming van de IT in een industriële productieketen; als technical software engineer toon jij aan dat goed ingerichte informatiesystemen van onschatbare waarde zijn.
Zeist
€ 2.650 - € 3.550
Gepubliceerd: 01-01-2000
Referentie nr:#SMFS00198

Junior Systems & Control Engineer

Als systems & control engineer met een academische achtergrond direct van invloed zijn bij complexe uitdagingen in de regeltechniek? Jij maakt het waar.
Zeist
€ 3.050 - € 3.950
Gepubliceerd: 01-01-2000
Referentie nr:#SMFS00195

Junior Control Systems Engineer

Voilà: een startersfunctie die naadloos aansluit op de wo opleiding Systems & Control, waarin je meteen forse stappen maakt in je ontwikkeling en werkt aan een dijk van een cv.
Zeist
€ 3.050 - € 3.950
Gepubliceerd: 01-01-2000
Referentie nr:#SMFS00260

PLC/SCADA Software Engineer

Al lerend innoveren en ‘toveren’ met Siemens; dat is waar je hier als PLC/SCADA software engineer indruk mee maakt. En met je tafelvoetbal skills natuurlijk.
Regio Rotterdam
Gepubliceerd: 01-01-2000
Referentie nr:#SMFS00396

Electrical Hardware Engineer

Al lerend innoveren en ‘toveren’ met Eplan; dat is waar je hier als electrical hardware engineer indruk mee maakt. En met je tafelvoetbal skills natuurlijk.
Regio Rotterdam
Gepubliceerd: 01-01-2000
Referentie nr:#SMFS00407

PLC Programmeur

Al lerend innoveren en ‘toveren’ met Siemens; dat is waar je hier als PLC programmeur indruk mee maakt. En met je tafelvoetbal skills natuurlijk.
Regio Amsterdam
Gepubliceerd: 01-01-2000
Referentie nr:#SMFS00399
Wat is technische bedrijfskunde?
Technische bedrijfskunde houdt zich bezig met de organisatie van bedrijven en let daarbij goed op marktomgeving. Een vakgebied is een mengelmoes van meerdere disciplines, zoals bedrijfseconomie, psychologie en sociologie. In de technische bedrijfskunde werken dus voornamelijk mensen met een uitgebreide waaier van kwaliteiten. Je hebt van meerdere dingen verstand. En daarom zijn technisch bedrijfskundigen zeer gewild.

Wat doe je in de technische bedrijfskunde?
In de technische bedrijfskunde ben je voornamelijk bezig met inkoop, verkoop en marketing, maar de technische bedrijfskunde heeft veel meer onderdelen. Ook kwaliteitszorg, management van bedrijfsprocessen en personeelszaken zijn er een onderdeel van. Je kunt dus kiezen uit een enorme hoeveelheid vacatures omdat je jouw specialisatie kunt toepassen op verschillende vakgebieden. Met jouw specialisme zit je niet vast op 1 enkele discipline. Dat is het mooie van de technische bedrijfskunde.

Waar werk je in de technische informatica?
Technische bedrijfskunde is een van de meest veelzijdige vakgebieden op aarde. Er zijn dus ook veel vacatures voor. Je kunt in bijna elk aspect van het bedrijfsleven aan de gang gaan. Daarbij dien jij vaak als projectleider of als gesprekpartner voor andere specialisten met wie jouw bedrijf zaken doet. Je verplaatst je in meerdere vakgebieden en werkt aan oplossingen voor een wijd scala aan problemen. Loop onze vacatures eens door. Wij hebben ongetwijfeld iets voor je.

Wat verdien je in de technische bedrijfskunde?
Je verdient in de technische bedrijfskunde bedragen tussen de € 2.700,- en € 4.800,-, maar dat kan natuurlijk behoorlijk variëren. Want geen enkele vacature is hetzelfde. Het salaris is afhankelijk van je vakgebied, jouw ervaring en de werkgever. Je hebt overigens wel behoorlijk veel keus. Dat is het grote voordeel van een achtergrond in de technische bedrijfskunde. Je kunt in al onze vacatures direct opzoeken wat bedrijven jou te bieden hebben.

Bekijk ook onze vacatures in de Werktuigbouwkunde