Anderen beoordelen ons met een 4.8 / 5 op Google

Meer dan 1000 engineers gingen je voor

Netwerk van ruim 400 werkgevers in NL

Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Zoekfilter
Snel zoeken
Zoekfilter

Vacatures Technische Bedrijfskunde

Alleen kiezen uit de beste werkgevers in jouw vakgebied? Bij The Green Door Company doen we er alles aan om vacatures te selecteren die er echt toe doen. Wij hebben toegang tot de beste vacatures binnen de technische bedrijfskunde. Kiezen moeilijk? Niet na ons advies!

Project Engineer Werktuigbouwkunde

Zoek jij variatie en wissel je werktuigbouwkundige projecten in de machinebouw graag af met zware constructiebouw? Ga er dan maar goed voor zitten, want dit wordt jouw volgende stap. 
Soest
€ 3.150 - € 4.050
Gepubliceerd: 01-01-2023
Referentie nr:#SMFS00257

Junior Project Engineer Elektrotechniek

Als project engineer elektrotechniek ben jij de persoon die unieke internationale projecten binnen de industriële automatisering in goede banen weet te leiden. Jou maken ze niet gek.
Hilversum
€ 2.650 - € 3.550
Gepubliceerd: 01-01-2023
Referentie nr:#SMFS00429

Senior Tekenaar Constructeur WTB

Zoek jij variatie en wissel je werktuigbouwkundige projecten in de machinebouw graag af met zware constructiebouw? Ga er dan maar goed voor zitten, want dit wordt jouw volgende stap. 
Soest
€ 3.850 - € 4.750
Gepubliceerd: 01-01-2023
Referentie nr:#SMFS00433

Engineer Industriële Automatisering

Programmeer besturingsystemen voor tunnels, bruggen of sluizen en begeleid zelf je projecten. In deze functie blijven engineering en projectmanagement perfect in balans.
Regio Rotterdam
Gepubliceerd: 01-01-2023
Referentie nr:#SMFS00233

Hightech Software Engineer

De mens zoals we die nu kennen, bestaat ongeveer 200.000 jaar. En in die tijd hebben we de wereld gebouwd tot wat deze nu is. Vol met slimme technologieën. Als software engineer programmeer jij er lustig op los voor het volgende baanbrekende succes in ons bestaan.
Amersfoort
€ 3.550 - € 4.450
Gepubliceerd: 01-01-2023
Referentie nr:#SMFS00241

PLC Programmeur Sorteersystemen

5 dagen op kantoor zitten? Liever niet! Sla je slag als PLC programmeur en programmeer PLC besturingen voor grote sorteersystemen wereldwijd.
Regio Utrecht
Gepubliceerd: 01-01-2023
Referentie nr:#SMFS00193

Junior PLC Programmeur Machinebouw

Nét klaar met je studie en dan direct 5 dagen per week op kantoor zitten? Liever niet! Programmeer PLC besturingen voor machines van de toekomst en verzorg zelf de complete inbedrijfname.
Houten
Gepubliceerd: 01-01-2023
Referentie nr:#SMFS00221

Junior Field Service Engineer Hightech Machines

Ambities als Field service engineer of commissioning engineer? Dit is de vacature voor als je echt iets anders wil. Werken in Amersfoort, waar hightech machines op jou staan te wachten.
Regio Amersfoort
Gepubliceerd: 01-01-2023
Referentie nr:#SMFS00237

Field Service Engineer Zuivelmachines

Zonder jou geen mayo meer bij de patat. Als field service engineer regel jij de inbedrijfstelling van machines bij internationale klanten in de voedingsmiddelenindustrie.
Regio Amsterdam
Gepubliceerd: 01-01-2023
Referentie nr:#SMFS00238

PLC Software Engineer

Werken als PLC software engineer in de regio Amersfoort om iedereen van stroopwafels te voorzien? Kijk, dat is pas een baan die ertoe doet!
Regio Amersfoort
Gepubliceerd: 01-01-2023
Referentie nr:#SMFS00280

Wat is technische bedrijfskunde?


Technische bedrijfskunde houdt zich bezig met de organisatie van bedrijven en let daarbij goed op marktomgeving. Een vakgebied is een mengelmoes van meerdere disciplines, zoals bedrijfseconomie, psychologie en sociologie. In de technische bedrijfskunde werken dus voornamelijk mensen met een uitgebreide waaier van kwaliteiten. Je hebt van meerdere dingen verstand. En daarom zijn technisch bedrijfskundigen zeer gewild.

Wat doe je in de technische bedrijfskunde?


In de technische bedrijfskunde ben je voornamelijk bezig met inkoop, verkoop en marketing, maar de technische bedrijfskunde heeft veel meer onderdelen. Ook kwaliteitszorg, management van bedrijfsprocessen en personeelszaken zijn er een onderdeel van. Je kunt dus kiezen uit een enorme hoeveelheid vacatures omdat je jouw specialisatie kunt toepassen op verschillende vakgebieden. Met jouw specialisme zit je niet vast op 1 enkele discipline. Dat is het mooie van de technische bedrijfskunde.

Waar werk je in de technische informatica?


Technische bedrijfskunde is een van de meest veelzijdige vakgebieden op aarde. Er zijn dus ook veel vacatures voor. Je kunt in bijna elk aspect van het bedrijfsleven aan de gang gaan. Daarbij dien jij vaak als projectleider of als gesprekpartner voor andere specialisten met wie jouw bedrijf zaken doet. Je verplaatst je in meerdere vakgebieden en werkt aan oplossingen voor een wijd scala aan problemen. Loop onze vacatures eens door. Wij hebben ongetwijfeld iets voor je.

Wat verdien je in de technische bedrijfskunde?


Je verdient in de technische bedrijfskunde bedragen tussen de € 2.700,- en € 4.800,-, maar dat kan natuurlijk behoorlijk variëren. Want geen enkele vacature is hetzelfde. Het salaris is afhankelijk van je vakgebied, jouw ervaring en de werkgever. Je hebt overigens wel behoorlijk veel keus. Dat is het grote voordeel van een achtergrond in de technische bedrijfskunde. Je kunt in al onze vacatures direct opzoeken wat bedrijven jou te bieden hebben.

Bekijk ook onze vacatures in de Werktuigbouwkunde