Anderen beoordelen ons met een 4.8 / 5 op Google

Meer dan 1000 engineers gingen je voor

Netwerk van ruim 400 werkgevers in NL

Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Zoekfilter
Snel zoeken
Zoekfilter

Vacatures Technische Bedrijfskunde HBO

Is dat even een mooie combinatie. Technische kennis met daarbij de nodige economische en organisatorische elementen maken jouw profiel goud waard op de arbeidsmarkt. Met je studie hbo Technische Bedrijfskunde laat je vriend en vijand achter, heb je 10 strepen voor op anderen en liggen de vacatures voor het grijpen.

Project Engineer Werktuigbouwkunde

Zoek jij variatie en wissel je werktuigbouwkundige projecten in de machinebouw graag af met zware constructiebouw? Ga er dan maar goed voor zitten, want dit wordt jouw volgende stap. 
Soest
€ 3.150 - € 4.050
Gepubliceerd: 01-01-2023
Referentie nr:#SMFS00257

Junior Project Engineer Elektrotechniek

Als project engineer elektrotechniek ben jij de persoon die unieke internationale projecten binnen de industriële automatisering in goede banen weet te leiden. Jou maken ze niet gek.
Hilversum
€ 2.650 - € 3.550
Gepubliceerd: 01-01-2023
Referentie nr:#SMFS00429

Senior Tekenaar Constructeur WTB

Zoek jij variatie en wissel je werktuigbouwkundige projecten in de machinebouw graag af met zware constructiebouw? Ga er dan maar goed voor zitten, want dit wordt jouw volgende stap. 
Soest
€ 3.850 - € 4.750
Gepubliceerd: 01-01-2023
Referentie nr:#SMFS00433

Engineer Industriële Automatisering

Programmeer besturingsystemen voor tunnels, bruggen of sluizen en begeleid zelf je projecten. In deze functie blijven engineering en projectmanagement perfect in balans.
Regio Rotterdam
Gepubliceerd: 01-01-2023
Referentie nr:#SMFS00233

Hightech Software Engineer

De mens zoals we die nu kennen, bestaat ongeveer 200.000 jaar. En in die tijd hebben we de wereld gebouwd tot wat deze nu is. Vol met slimme technologieën. Als software engineer programmeer jij er lustig op los voor het volgende baanbrekende succes in ons bestaan.
Amersfoort
€ 3.550 - € 4.450
Gepubliceerd: 01-01-2023
Referentie nr:#SMFS00241

PLC Programmeur Sorteersystemen

5 dagen op kantoor zitten? Liever niet! Sla je slag als PLC programmeur en programmeer PLC besturingen voor grote sorteersystemen wereldwijd.
Regio Utrecht
Gepubliceerd: 01-01-2023
Referentie nr:#SMFS00193

Junior PLC Programmeur Machinebouw

Nét klaar met je studie en dan direct 5 dagen per week op kantoor zitten? Liever niet! Programmeer PLC besturingen voor machines van de toekomst en verzorg zelf de complete inbedrijfname.
Houten
Gepubliceerd: 01-01-2023
Referentie nr:#SMFS00221

Junior Field Service Engineer Hightech Machines

Ambities als Field service engineer of commissioning engineer? Dit is de vacature voor als je echt iets anders wil. Werken in Amersfoort, waar hightech machines op jou staan te wachten.
Regio Amersfoort
Gepubliceerd: 01-01-2023
Referentie nr:#SMFS00237

Field Service Engineer Zuivelmachines

Zonder jou geen mayo meer bij de patat. Als field service engineer regel jij de inbedrijfstelling van machines bij internationale klanten in de voedingsmiddelenindustrie.
Regio Amsterdam
Gepubliceerd: 01-01-2023
Referentie nr:#SMFS00238

PLC Software Engineer

Werken als PLC software engineer in de regio Amersfoort om iedereen van stroopwafels te voorzien? Kijk, dat is pas een baan die ertoe doet!
Regio Amersfoort
Gepubliceerd: 01-01-2023
Referentie nr:#SMFS00280

Wat is hbo Technische Bedrijfskunde?


De hbo-studie Technische Bedrijfskunde is een veelzijdige technische opleiding waar je managementvaardigheden leert en technische kennis opdoet. Zo word je de geschikte persoon die na je studie mensen in een technische omgeving aanstuurt en bewust bezig gaat met de mens naast de machine. Optimale resultaten behalen, in de soms toch wel ruwe omgevingen binnen de industriële automatisering of machinebouw. Het is het hogere doel waar je tijdens de studie hbo Technische Bedrijfskunde je pijlen op richt.

Wat kun je met hbo Technische Bedrijfskunde?


Wat niet eigenlijk? De studie op hbo-niveau is zo breed, dat je alle kanten op kunt. Met hbo Technische Bedrijfskunde vorm je doorgaans de verbindende rol tussen productie en directie. Vaak ben je aan het sparren met specialisten op technisch of financieel gebied. Per vacature zal dit verschillen, al zijn dit wel de profielen waar je met je hbo technische bedrijfskunde in terecht komt. Lees dus goed de vacatures voor hbo Technische Bedrijfskunde en bekijk hoe de vork in de steel zit.

Waar werk je met hbo Technische Bedrijfskunde?


Er zijn heel veel organisaties die vol inzetten om mensen met hbo technische bedrijfskunde als achtergrond aan het werk te krijgen. Nadat je je studie hebt afgerond, kun je verschillende functies bij een organisatie bekleden. Denk aan een consultant, beleidsadviseur of productontwikkelaar. De studie hbo Technische Bedrijfskunde is er voor mensen die na hun studie een breed veld aan mogelijkheden willen hebben.

Wat verdien je met hbo Technische Bedrijfskunde?


Als je gaat werken na je studie hbo Technische Bedrijfskunde weet je 1 ding zeker: baangarantie en een mooi salaris. Je kunt binnen je functie nog groeien, waardoor je salaris gedurende je carrière met je meegroeit. Het startsalaris is per vacature is verschillend (vanaf € 2.400,-), net als de maximale eindschaal waar je met je vooropleiding Technische Bedrijfskunde op mag rekenen. Denk hierbij aan € 5.000,-.Weeg de vacatures tegen elkaar af en kijk wat je mogelijkheden zijn. Vergeet niet ook de andere arbeidsvoorwaarden te bestuderen.

Bekijk ook onze HBO vacatures in de Elektrotechniek