Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Zoekfilter
Snel zoeken

Vacatures Technische Bedrijfskunde HBO

Is dat even een mooie combinatie. Technische kennis met daarbij de nodige economische en organisatorische elementen maken jouw profiel goud waard op de arbeidsmarkt. Met je studie hbo Technische Bedrijfskunde laat je vriend en vijand achter, heb je 10 strepen voor op anderen en liggen de vacatures voor het grijpen.

Projectcoördinator Machinebouw

Plannen, regelen, coördineren en meerdere ballen tegelijk in de lucht houden. Is dat jouw ding? Dan is dit jouw nieuwe baan!
Regio Utrecht
1+ jaar ervaring
€ 2.700 - € 3.500
Gepubliceerd: 10-02-2020
Referentie nr:#SMFS00270

Technisch Projectcoördinator

Als projectcoördinator weet je van doorpakken. Regelen, bellen, organiseren, problemen oplossen, plannen en ontzorgen: jij kan het allemaal.
Regio Hilversum
3+ jaar ervaring
€ 3.000 - € 3.900
Gepubliceerd: 14-06-2021
Referentie nr:#SMFS00283

Junior Projectcoördinator Technische Bedrijfskunde

Als projectcoördinator weet je van doorpakken. Regelen, bellen, organiseren, problemen oplossen, plannen en ontzorgen: jij kan het allemaal.
Regio Hilversum
0+ jaar ervaring
€ 2.400 - € 3.200
Gepubliceerd: 14-06-2021
Referentie nr:#SMFS00282
Wat is hbo Technische Bedrijfskunde?
De hbo-studie Technische Bedrijfskunde is een veelzijdige technische opleiding waar je managementvaardigheden leert en technische kennis opdoet. Zo word je de geschikte persoon die na je studie mensen in een technische omgeving aanstuurt en bewust bezig gaat met de mens naast de machine. Optimale resultaten behalen, in de soms toch wel ruwe omgevingen binnen de industriële automatisering of machinebouw. Het is het hogere doel waar je tijdens de studie hbo Technische Bedrijfskunde je pijlen op richt.

Wat kun je met hbo Technische Bedrijfskunde?
Wat niet eigenlijk? De studie op hbo-niveau is zo breed, dat je alle kanten op kunt. Met hbo Technische Bedrijfskunde vorm je doorgaans de verbindende rol tussen productie en directie. Vaak ben je aan het sparren met specialisten op technisch of financieel gebied. Per vacature zal dit verschillen, al zijn dit wel de profielen waar je met je hbo technische bedrijfskunde in terecht komt. Lees dus goed de vacatures voor hbo Technische Bedrijfskunde en bekijk hoe de vork in de steel zit.

Waar werk je met hbo Technische Bedrijfskunde?
Er zijn heel veel organisaties die vol inzetten om mensen met hbo technische bedrijfskunde als achtergrond aan het werk te krijgen. Nadat je je studie hebt afgerond, kun je verschillende functies bij een organisatie bekleden. Denk aan een consultant, beleidsadviseur of productontwikkelaar. De studie hbo Technische Bedrijfskunde is er voor mensen die na hun studie een breed veld aan mogelijkheden willen hebben.

Wat verdien je met hbo Technische Bedrijfskunde?
Als je gaat werken na je studie hbo Technische Bedrijfskunde weet je 1 ding zeker: baangarantie en een mooi salaris. Je kunt binnen je functie nog groeien, waardoor je salaris gedurende je carrière met je meegroeit. Het startsalaris is per vacature is verschillend (vanaf € 2.400,-), net als de maximale eindschaal waar je met je vooropleiding Technische Bedrijfskunde op mag rekenen. Denk hierbij aan € 5.000,-.Weeg de vacatures tegen elkaar af en kijk wat je mogelijkheden zijn. Vergeet niet ook de andere arbeidsvoorwaarden te bestuderen.

Bekijk ook onze HBO vacatures in de Elektrotechniek