Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Zoekfilter

Vacatures Service Engineer

Wij weten waar jij naar op zoek bent. Een functie als service engineer bij een bedrijf waarbij jij je volledig kan focussen op de techniek. De beste werkgevers? Check. De allerfijnste voorwaarden? Dubbelcheck! The Green Door Company regelt het voor je met alleen de beste vacatures voor jou.

Open sollicitatie

Is kiezen lastig en heb je advies nodig over welke vacature bij jou past? Via een open sollicitatie laat je weten dat je graag eerst het gesprek met ons aangaat. Samen komen we er zeker uit!
Heel Nederland
Gepubliceerd: 22-01-2015
Referentie nr:#SMFS00217

Field Service Engineer Foodmachines

Machines voor de voedingsmiddelenindustrie wereldwijd testen en gebruiksklaar maken. Van Amerika tot China, jij zorgt ervoor dat de inbedrijfstelling volgens het boekje verloopt.
Regio Utrecht (stad)
2+ jaar ervaring
€ 3.000 - € 6.000
Gepubliceerd: 15-05-2018
Referentie nr:#SMFS00196

Service Engineer Machinebouw

Zelfstandig werken in schone omgevingen met de nieuwste technieken? Het kan als service engineer voor mechatronische systemen in Nederland.
Regio Utrecht (stad)
2+ jaar ervaring
€ 2.500 - € 3.500
Gepubliceerd: 18-06-2018
Referentie nr:#SMFS00185

Service Engineer Industriële Automatisering

Jouw ogen fonkelen als we het woord ‘besturingstechniek’ laten vallen. Als field service engineer ben jij degene waar het allemaal om draait bij het oplossen van de meest complexe storingen.
Regio Zwolle
4+ jaar ervaring
€ 2.750 - € 3.500
Gepubliceerd: 28-06-2018
Referentie nr:#SMFS00201

Service Engineer Industriële Automatisering

Zelfstandig kleine projecten draaien, storingen verhelpen en collega’s ondersteunen bij grote inbedrijfstellingen: de diversiteit is groot in deze baan als service engineer.
Regio Utrecht (stad)
4+ jaar ervaring
€ 3.000 - € 3.800
Gepubliceerd: 29-06-2018
Referentie nr:#SMFS00219

Junior Internationaal Service Engineer

HBO diploma in de pocket en nu misschien op wereldreis? Echt niet! Als junior internationaal service engineer ga jij de wereld ontdekken én word je betaald. Kan niet beter toch?
Regio Utrecht (stad)
0+ jaar ervaring
€ 2.400 - € 2.800
Gepubliceerd: 16-07-2018
Referentie nr:#SMFS00223

Elektromonteur Panelenbouw

Werken in de panelenbouw, maar dan nét wat spannender. Bouw besturingspanelen voor luxe jachten met het formaat van een appartementencomplex en kijk je ogen uit.
Regio Hilversum
2+ jaar ervaring
€ 2.000 - € 2.600
Gepubliceerd: 26-07-2018
Referentie nr:#SMFS00227

Service Engineer Industriële Automatisering

Zelfstandig kleine projecten draaien, storingen verhelpen en collega’s ondersteunen bij grote inbedrijfstellingen: de diversiteit is groot in deze baan als service engineer.
Regio Eindhoven
4+ jaar ervaring
€ 3.000 - € 3.800
Gepubliceerd: 03-12-2018
Referentie nr:#SMFS00236

Junior Field Service Engineer Hightech Machines

Ambities als Field service engineer of commissioning engineer? Dit is de vacature voor als je echt iets anders wil. Werken in Amersfoort, waar hightech machines op jou staan te wachten.
Regio Amersfoort
0+ jaar ervaring
€ 2.500 - € 3.500
Gepubliceerd: 12-02-2019
Referentie nr:#SMFS00237

Junior Elektromonteur Panelenbouw

Kom je net van school, maar wil je wel gelijk met de grote jongens meedoen? Pof! Durf te dromen, pak je kans en laat je opleiden tot panelenbouwer.
Regio Hilversum
0+ jaar ervaring
€ 1.800 - € 2.400
Gepubliceerd: 18-02-2019
Referentie nr:#SMFS00239
Wat is een service engineer?
Een service engineer is de steun en toeverlaat van bedrijven waarvan technische systemen kampen met storingen. Afhankelijk van hoe je werk is ingericht, ben je als service engineer eigenlijk altijd onderweg. Storingen oplossen, systemen herstellen en bedrijven en productielijnen weer operationeel krijgen. Vaak werk je op basis van een servicecontract, dat is afgesloten bij de levering van de machine. In bijna elke vacature staan de onregelmatige werktijden in verband met storingsdiensten benoemd.

Wat doet een service engineer?
Werken in de techniek als service engineer? Bij de installatie en onderhoud van machines komt veel kijken. Afhankelijk van de vacature is het werk altijd. Al is er een rode draad. Want wat een service engineer doet is voornamelijk storingen oplossen en machines onderhouden om storingen te voorkomen. In alle soorten en maten kom je ze tegen. Net zoals de vele vacatures voor een service engineer als jij.

Waar werk je als service engineer?
Op de vraag waar een service engineer werkt, kunnen we een duidelijk antwoord geven: bij de klant. In elke vacature waar een uitvraag wordt gedaan naar een service engineer, zie je dat onderhoud altijd op locatie plaatsvindt. Een service engineer maakt veel kilometers, mogelijk ook in het weekend of tijdens feestdagen. Je bent voor de klant de technische vraagbaak en levert op passende wijze de benodigde ondersteuning. Als service engineer kom je vacatures tegen in verschillende branches, met altijd een sterk technisch karakter.

Wat verdien je als service engineer?
De vele storings- en wachtdiensten maken een vacature van een service engineer al snel aantrekkelijk. Waarom? Je verdient er extra geld mee, bovenop je normale salaris. Dat bedrag kan aardig oplopen. Naast geld is de vrijheid die je als service engineer krijgt natuurlijk onbetaalbaar. Dat moet bij je passen, want je bent verantwoordelijk voor je eigen planning en agenda. Wat je nog meer verdient als service engineer? Prima arbeidsvoorwaarden, zoals een auto van de zaak en waarschijnlijk goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Gemiddeld ligt het salaris van een service engineer tussen € 2.200.- en € 4.000,-.

Bekijk ook onze vacatures als Project Engineer