Anderen beoordelen ons met een 4.8 / 5 op Google

Meer dan 1000 engineers gingen je voor

Netwerk van ruim 400 werkgevers in NL

Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Zoekfilter
Snel zoeken

Vacatures Service Engineer

Wij weten waar jij naar op zoek bent. Een functie als service engineer bij een bedrijf waarbij jij je volledig kan focussen op de techniek. De beste werkgevers? Check. De allerfijnste voorwaarden? Dubbelcheck! The Green Door Company regelt het voor je met alleen de beste vacatures voor jou.

Junior Field Service Engineer Hightech Machines

Ambities als Field service engineer of commissioning engineer? Dit is de vacature voor als je echt iets anders wil. Werken in Amersfoort, waar hightech machines op jou staan te wachten.
Regio Amersfoort
Gepubliceerd: 01-01-2023
Referentie nr:#SMFS00237

Field Service Engineer Sorteermachines

Een baan waar jij de vruchten van plukt: dat is deze vacature voor een field service engineer. Groente en fruit sorteren, meten, wegen en keuren gaat, dankzij jou, volledig automatisch.
Regio Tiel
Gepubliceerd: 01-01-2023
Referentie nr:#SMFS00253

Field Service Engineer Verpakkingsmachines

Met trots een marktleider in de voedingsmiddelenindustrie vertegenwoordigen? Als field service engineer in de regio Amersfoort ligt er een interessante baan voor je in het verschiet.
Regio Ede
Gepubliceerd: 01-01-2023
Referentie nr:#SMFS00240

Site Engineer Procesautomatisering

Heeft het rauwe kantje van de olie- en gassector jou altijd al aangetrokken? Dan val je met deze vacature voor site engineer in de procesautomatisering met je neus in de boter.
Regio Hilversum
Gepubliceerd: 01-01-2023
Referentie nr:#SMFS00268

Junior Field Service Engineer Automotive

Binnen de automotive geavanceerde machines inbedrijfstellen. En dat bij mondiale topklanten. Dit is met recht een internationale functie waarbij je het avontuur tegemoet gaat!
Regio Apeldoorn
Gepubliceerd: 01-01-2023
Referentie nr:#SMFS00252

Field Service Engineer Transportsystemen

Alles loopt letterlijk op rolletjes bij grote internationale klanten. Want jij bent er als field service engineer voor verantwoordelijk dat goederen van a naar b gaan, volledig automatisch.
Regio Utrecht
Gepubliceerd: 01-01-2023
Referentie nr:#SMFS00254

Open sollicitatie

Twijfel je nog over welke vacature het beste bij je past en kun je daar advies bij gebruiken? Of wil je het met ons hebben over jouw loopbaanmogelijkheden? Wij helpen je graag verder.
Gepubliceerd: 01-01-2023
Referentie nr:#SMFS00217

Field Engineer Industriële Automatisering

Korte projecten, modificaties, upgrades, inbedrijfnames en storingen: echt alles komt voorbij als jij aan het werk bent.
Regio Gorinchem
Gepubliceerd: 01-01-2023
Referentie nr:#SMFS00284

Internationaal Panelenbouwer

Werken in de panelenbouw, maar dan nét wat spannender. Bouw besturingspanelen voor luxe jachten met het formaat van een appartementencomplex en kijk je ogen uit.
Hilversum
€ 2.550 - € 3.450
Gepubliceerd: 01-01-2023
Referentie nr:#SMFS00227

Junior Elektromonteur Panelenbouw

Kom je net van school, maar wil je wel gelijk met de grote jongens meedoen? Pof! Durf te dromen, pak je kans en laat je opleiden tot panelenbouwer in de elektrotechniek.
Hilversum
€ 2.250 - € 3.150
Gepubliceerd: 01-01-2023
Referentie nr:#SMFS00239

Wat is een service engineer?


Een service engineer is de steun en toeverlaat van bedrijven waarvan technische systemen kampen met storingen. Afhankelijk van hoe je werk is ingericht, ben je als service engineer eigenlijk altijd onderweg. Storingen oplossen, systemen herstellen en bedrijven en productielijnen weer operationeel krijgen. Vaak werk je op basis van een servicecontract, dat is afgesloten bij de levering van de machine. In bijna elke vacature staan de onregelmatige werktijden in verband met storingsdiensten benoemd.

Wat doet een service engineer?


Werken in de techniek als service engineer? Bij de installatie en onderhoud van machines komt veel kijken. Afhankelijk van de vacature is het werk altijd. Al is er een rode draad. Want wat een service engineer doet is voornamelijk storingen oplossen en machines onderhouden om storingen te voorkomen. In alle soorten en maten kom je ze tegen. Net zoals de vele vacatures voor een service engineer als jij.

Waar werk je als service engineer?


Op de vraag waar een service engineer werkt, kunnen we een duidelijk antwoord geven: bij de klant. In elke vacature waar een uitvraag wordt gedaan naar een service engineer, zie je dat onderhoud altijd op locatie plaatsvindt. Een service engineer maakt veel kilometers, mogelijk ook in het weekend of tijdens feestdagen. Je bent voor de klant de technische vraagbaak en levert op passende wijze de benodigde ondersteuning. Als service engineer kom je vacatures tegen in verschillende branches, met altijd een sterk technisch karakter.

Wat verdien je als service engineer?


De vele storings- en wachtdiensten maken een vacature van een service engineer al snel aantrekkelijk. Waarom? Je verdient er extra geld mee, bovenop je normale salaris. Dat bedrag kan aardig oplopen. Naast geld is de vrijheid die je als service engineer krijgt natuurlijk onbetaalbaar. Dat moet bij je passen, want je bent verantwoordelijk voor je eigen planning en agenda. Wat je nog meer verdient als service engineer? Prima arbeidsvoorwaarden, zoals een auto van de zaak en waarschijnlijk goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Gemiddeld ligt het salaris van een service engineer tussen € 2.200.- en € 4.000,-.

Bekijk ook onze vacatures als Project Engineer