Anderen beoordelen ons met een 4.8 / 5 op Google

Meer dan 1000 engineers gingen je voor

Netwerk van ruim 400 werkgevers in NL

Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Zoekfilter
Snel zoeken
Zoekfilter

Vacatures Project Engineer

Pak de leiding binnen projecten op het gebied van engineering. En niet zomaar projecten, maar alleen de allermooiste. Die vinden we bij The Green Door Company namelijk alleen goed genoeg voor iemand met jouw achtergrond. Jij treft het: want toevallig staan de vacatures kant-en-klaar op onze website.

Projectcoördinator Machinebouw

Plannen, regelen, coördineren en meerdere ballen tegelijk in de lucht houden. Is dat jouw ding? Dan is dit jouw nieuwe baan!
Regio Utrecht
Gepubliceerd: 01-01-2023
Referentie nr:#SMFS00270

Consultant Industriële Automatisering

Projecten draaien die bijdragen? Als consultant duik je de wondere wereld van de natte infra in en buig je je over aanpassingen van bruggen, tunnels, sluizen en spoorwegovergangen.
Regio Utrecht
Gepubliceerd: 01-01-2023
Referentie nr:#SMFS00251

Open sollicitatie

Twijfel je nog over welke vacature het beste bij je past en kun je daar advies bij gebruiken? Of wil je het met ons hebben over jouw loopbaanmogelijkheden? Wij helpen je graag verder.
Gepubliceerd: 01-01-2023
Referentie nr:#SMFS00217

Junior Project Engineer

Direct na je studie je verantwoordelijkheid pakken en aan mooie projecten werken? Alles valt samen in deze vacature voor een junior project engineer in de regio Hilversum.
Regio Hilversum
Gepubliceerd: 01-01-2023
Referentie nr:#SMFS00216

Senior Project Engineer

Als project engineer ben jij de persoon die unieke internationale projecten binnen de industriële automatisering in goede banen weet te leiden. Met al jouw ervaring maken ze je niet gek.
Hilversum
€ 3.950 - € 4.850
Gepubliceerd: 01-01-2023
Referentie nr:#SMFS00432

Werkvoorbereider Elektro- en Besturingstechniek

Als werkvoorbereider elektro- en besturingstechniek ben jij de persoon die unieke internationale projecten binnen de industriële automatisering in goede banen weet te leiden.
Hilversum
€ 2.850 - € 3.750
Gepubliceerd: 01-01-2023
Referentie nr:#SMFS00431

Electrical Project Engineer

Als electrical project engineer ben jij de persoon die unieke internationale projecten binnen de industriële automatisering in goede banen weet te leiden. Jou maken ze niet gek.
Hilversum
€ 3.050 - € 3.950
Gepubliceerd: 01-01-2023
Referentie nr:#SMFS00430

Senior Werkvoorbereider Industriële Automatisering

Als werkvoorbereider elektro- en besturingstechniek ben jij de persoon die unieke internationale projecten binnen de industriële automatisering in goede banen weet te leiden.
Hilversum
€ 3.750 - € 4.650
Gepubliceerd: 09-05-2023
Referentie nr:#SMFS00446

Wat is een project engineer?


Projectaanvragen in overvloed, maar hoe kun jij als project engineer klanten overtuigen dat ze bij jou moeten zijn? Als we inzoomen op vacatures voor project engineer, zie je dat de grote lijnen van een project uit handen komen van een project engineer. Daar verstaan we het inventariseren van de klantvraag onder, maar ook het opstellen van de functionele specificaties van het project. Zodra het project eenmaal loopt, is de project engineer verantwoordelijk. Van begin tot eind dient hij als aanspreekpunt voor de klant.

Wat doet een project engineer?


Je hebt het mis als je denkt dat in vacatures waar een project engineer wordt gezocht, enkel een projectbegeleider wordt uitgevraagd. Natuurlijk is dat onderdeel van je functie, alleen heeft deze baan echt meer inhoud en verantwoordelijkheden. Wat dacht je van het opstellen van de eerste schetsen, zodat je collega-engineers een basis hebben om verder mee te werken. En daarnaast natuurlijk de nodige technische kennis die onontbeerlijk is voor een rol als project engineer, in welke vacature dan ook. Handig om te weten: jij bent als project engineer de rechterhand van de projectmanager.

Waar werk je als project engineer?


Als schakel tussen de software, hardware en mechanical engineers, treed jij als project engineer op als verbinder. Dat zie je eigenlijk in alle vacatures terug. Je bent in staat om verschillende disciplines samen te brengen en op die manier het optimale resultaat te behalen. Werken als project engineer kan overal. Want waar technische projecten lopen, daar zal altijd een project engineer aan verbonden zijn. Soms vragen vacatures om specifieke ervaring binnen een branche, al zijn je leidinggevende kwaliteiten bepalend voor hoe succesvol je bent.

Wat verdien je als project engineer?


Als project engineer verdien je tussen € 2.600,- en € 4.500,-. Jouw kennis en ervaring die je als project engineer hebt, bepalen in eerste instantie de hoogte van je salaris. Een baan als project engineer is vaak een fulltime functie, waardoor je er een goede boterham mee kunt verdienen. Bovendien zijn de overige arbeidsvoorwaarden niet de minste. Vaak krijg je een winstdeling aan het einde van het jaar, bouw je een fijn pensioen voor later op en krijg je een behoorlijk aantal vrije dagen.

Bekijk ook onze vacatures als Sales Engineer