Vacatures Industriële Automatisering
Vacatures Elektrotechniek

De nr. 1 voor
vacatures in
industriële
automatisering
en machinebouw

Vacatures Systems and Control

Maak gebruik
van ons netwerk
en vind ook
direct je
nieuwe baan

Contact

Vacatures Machinebouw

Constructeur Machinebouw - Haarlem

Heb jij ervaring in de ontwikkeling van zware constructies of machines en wil je aan de slag bij een groeiend bedrijf? En heb je ook nog eens een praktische instelling? Dan zoeken wij jou!
Gepubliceerd: vandaag
Referentie nr:#SMFS00073

Tekenaar / Constructeur - Amsterdam

Heb jij een HBO studie Werktuigbouwkunde afgerond en al enige ervaring in de machinebouw? En zoek je een nieuwe baan vlakbij het centrum van Amsterdam? Dan is dit wat je zoekt!
Gepubliceerd: vandaag
Referentie nr:#SMFS00119

Project Engineer Werktuigbouwkunde - Harderwijk

Vind jij afwisseling belangrijk en wil jij je verder ontwikkelen in de werktuigbouwkunde bij een ingenieursbureau? Kennis van SolidWorks of andere 3D ontwerpprogramma's?
Gepubliceerd: vandaag
Referentie nr:#SMFS00001

Projectleider Machinebouw - Utrecht

Ben jij een door de wol geverfde projectleider met ervaring in de machinebouw? Daarnaast internationaal georiënteerd? Lees dan verder.
Gepubliceerd: 31-03-2015
Referentie nr:#SMFS00113

Projectleider Werktuigbouwkunde - Utrecht

Ben jij een ervaren projectleider met een werktuigbouwkundige basis? En ervaring in de internationale machinebouw? Lees verder!
Gepubliceerd: 31-03-2015
Referentie nr:#SMFS00115

Control Engineer Machinebouw - Amsterdam

Ben jij een (aankomend) specialist in control engineering met kennis en ervaring van besturingssystemen in de machinebouw? En zoek je een informeel bedrijf als volgende stap?
Gepubliceerd: 09-01-2017
Referentie nr:#SMFS00049

Internationaal Service Engineer - Arnhem

Is internationaal werken jouw droom en heb je gedegen technische kennis? Achtergrond in bijvoorbeeld Elektrotechniek of Werktuigbouwkunde?
Gepubliceerd: 09-01-2017
Referentie nr:#SMFS00032

Sr. Software Engineer Machinebouw - Den Bosch

Ben jij een ervaren Software Engineer met kennis van ontwerpprocessen in de machinebouw? Ben je daarnaast de kartrekker in een team of heb je ambities op dit vlak?
Gepubliceerd: 09-01-2017
Referentie nr:#SMFS00081

Test Engineer Machinebouw - Utrecht

Heb jij veel ervaring in service en commissioning, wil je nu “naar binnen”, maar niet te veel op kantoor? Wel nieuwe machines testen en finetunen? Lees verder.
Gepubliceerd: 09-01-2017
Referentie nr:#SMFS00112

Internationaal Service Monteur - Amersfoort

Ben jij jong, ongebonden en wil je graag de wereld rondreizen? Kennis van moderne besturingstechnieken? Reageer dan op deze internationale servicefunctie.
Gepubliceerd: 09-01-2017
Referentie nr:#SMFS00126
De branche machinebouw is bijzonder divers. Verschillende machinebouwers maken uiteenlopende machines. Variërend van machines waar autobanden mee worden geproduceerd tot machines die gebruikt worden voor het bakken en verpakken van broden. Ook de vacatures in de machinebouw zijn erg verschillend. Je kunt aan de slag in een internationale functie als Field Service Engineer, een coördinerende functie als Project Engineer of een commerciële functie als Sales Engineer. De meeste vacatures zal je achter vinden in de Engineering. Onder Engineering verstaan wij Mechanical Engineering, Electrical Enginering en Software Engineering. Vacatures die hier bij passen zijn Mechanical Engineer (Tekenaar-Constructeur), Electrical Engineer (Eplan Tekenaar) en Software Engineer (PLC Programmeur).
Zoekcriteria

LinkedIn Facebook
Copyright © 2018 The Green Door Company powered by OTYS Recruiting Technology | Sitemap