Vacatures Industriële Automatisering
Vacatures Elektrotechniek

De nr. 1 voor
vacatures in
industriële
automatisering
en machinebouw

Vacatures Systems and Control

Maak gebruik
van ons netwerk
en vind ook
direct je
nieuwe baan

Contact

Vacatures Industriële Automatisering

Electrical Project Engineer - Amsterdam

Heb jij recent je HBO studie Elektrotechniek / E-technology afgerond en op zoek naar een mooie startfunctie in Amsterdam? En wil je engineering combineren met projectcoördinatie?
Gepubliceerd: vandaag
Referentie nr:#SMFS00020

Service Engineer Procesindustrie - Amsterdam

Heb jij kennis van DCS systemen en breng jij je tijd het liefst bij de klant door? Kleine projecten, inbedrijfstellingen en evt. storingen oplossen? Bekijk deze vacature!
Gepubliceerd: 09-01-2017
Referentie nr:#SMFS00053

Specialist Besturingstechniek - Almere

Vind jij niets mooier dan het bedenken, ontwikkelen én beheren van machinebesturingen? Maar wil je daarbij gewoon op één vaste plek werken, zonder internationale inbedrijfstellingen?
Gepubliceerd: 09-01-2017
Referentie nr:#SMFS00153

Control Systems Engineer - Hilversum

Is complexe technische software en/of ontwikkeling van algoritmes jouw ding? WO achtergrond in bv. Systems and Control?
Gepubliceerd: 09-01-2017
Referentie nr:#SMFS00111

PLC/SCADA Engineer - Gorinchem

Kijk jij verder dan Siemens S7 en wil jij je ontwikkelen tot een allround engineer in industriële automatisering? Dan is dit je kans!
Gepubliceerd: 09-01-2017
Referentie nr:#SMFS00130

Service Engineer Process Automation - Hilversum

Ben jij pas afgestudeerd en heb je affiniteit met meet- en regeltechniek? Combineer je daarnaast theorie graag met praktijk? Dan is dit jouw kans!
Gepubliceerd: 09-01-2017
Referentie nr:#SMFS00004

Engineer Elektro- en Energietechniek - Amsterdam

Heb je net je HBO diploma Elektro- of Energietechniek gehaald, maar wil je eens verder kijken dan die logge, ouderwetse NUTS bedrijven?
Gepubliceerd: 07-09-2017
Referentie nr:#SMFS00154

Projectcoördinator Industriële Automatisering - Utrecht

Werk jij in de industriële automatisering en wil je eens wat anders dan engineering? Ben je daarnaast een echte regelneef en leg je gemakkelijk contact?
Gepubliceerd: 06-03-2018
Referentie nr:#SMFS00164

PLC/SCADA Engineer - Harderwijk

Variatie in projecten, systemen, opdrachtgevers en technieken. Kort samengevat is dit wat je in deze functie krijgt! Is dat wat jij nu juist mist in je huidige werk?
Gepubliceerd: 06-03-2018
Referentie nr:#SM00169

Junior Engineer Industriële Automatisering - Amersfoort

Van begin tot eind betrokken zijn bij automatiseringsprocessen binnen de zuivel- of waterzuiveringsindustrie. Als junior engineer in de industriële automatisering zie je van alles.
Gepubliceerd: 13-03-2018
Referentie nr:#SMFS00200
Industriële Automatisering: De industriële automatisering is het vak van de toekomst. Want de ontwikkeling die de afgelopen jaren is ingezet, gaat niet meer stoppen. Van individuele productiemachines tot complete fabricageprocessen, de komende tijd gaat alles verder worden geautomatiseerd. Hierdoor kan de kwaliteit worden verhoogd en kan er efficiënter worden gewerkt. En dat is juist wat fabrikanten uit het Westen nodig hebben in de concurrentiestrijd met landen waar de lonen aanzienlijk lager liggen. Een zeer gunstig vooruitzicht dus voor specialisten in dit vakgebied! Want reken maar op meer dan genoeg vacatures. Wat ga je doen: Als specialist in de industriële automatisering wordt jij verantwoordelijk voor het ontwerpen, testen en inbedrijf nemen van industriële besturingssystemen. Naast PLC-systemen zijn dat ook HMI- of DCS-systemen. Je kunt verantwoordelijk zijn voor alleen de software of de hardware, maar ook beide. Vaak werk je in projectvorm, waarbij je per situatie een andere besturingsoplossing bedenkt. Deze oplossing zet je om in een technisch ontwerp, waarna je start met het programmeren. Ook het testen van het systeem en de inbedrijfname bij de klant vallen onder jouw verantwoordelijkheden. Waar ga je werken: Je gaat aan de slag bij gespecialiseerde ingenieursbureaus of je treedt in directe dienst van een productiebedrijf. Werken bij een ingenieursbureau is over het algemeen wat gevarieerder, omdat je te maken krijgt met verschillende klanten met uiteenlopende projecten waar diverse besturingssystemen worden toegepast. Als je bij een productiebedrijf zelf werkt, heb je veelal meer regelmaat in je werk. Na verloop van tijd ken je de besturingssystemen van haver tot gort en kun je échte diepgang zoeken om nog dat laatste procentje efficiency uit het proces te persen.

LinkedIn Facebook
Copyright © 2018 The Green Door Company powered by OTYS Recruiting Technology | Sitemap