Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Zoekfilter
Snel zoeken

Vacatures Industriële Automatisering

Bingo! Je hebt raak geschoten, want bij The Green Door Company vind je alleen de mooiste werkgevers in de industriële automatisering. Overzichtelijk, veel variatie en een service om je vingers bij af te likken. Met onze vacatures hanteren we maatwerk, zodat jij er straks met de ideale baan vandoor gaat.

Junior Systems & Control Engineer

Als systems & control engineer met een academische achtergrond direct van invloed zijn binnen de industriële automatisering? Jij maakt het waar.
Regio Utrecht
0+ jaar ervaring
€ 2.900 - € 4.100
Gepubliceerd: 15-05-2018
Referentie nr:#SMFS00195

Junior Control Software Engineer

Klaar om na jaren van hard studeren, je kennis van regeltechniek eindelijk in praktijk te brengen? Met projecten in alle branches ontdek jij de wereld van de industriële automatisering van dichtbij.
Regio Gorinchem
0+ jaar ervaring
€ 2.900 - € 3.600
Gepubliceerd: 31-05-2018
Referentie nr:#SMFS00211

PLC Project Engineer

Werk je al jaren met hetzelfde PLC besturingssysteem en ben je toe aan verbreding van je kennis? Voor een ervaren engineer komen alle merken, systemen en technieken voorbij.
Regio Amersfoort
4+ jaar ervaring
€ 3.500 - € 4.900
Gepubliceerd: 04-06-2018
Referentie nr:#SMFS00214

Junior Project Engineer

Direct na je studie je verantwoordelijkheid pakken en aan mooie projecten werken? Alles valt samen in deze vacature voor een junior project engineer in de regio Hilversum.
Regio Hilversum
0+ jaar ervaring
€ 2.900 - € 3.600
Gepubliceerd: 21-06-2018
Referentie nr:#SMFS00216

Junior Engineer Industriële Automatisering

Pak je kans als junior engineer in de industriële automatisering en werk aan de mooiste projecten in de Nederlandse industrie.
Regio Utrecht
0+ jaar ervaring
€ 2.600 - € 3.900
Gepubliceerd: 28-06-2018
Referentie nr:#SMFS00192

Junior Technical Software Engineer

Optimale afstemming van de IT in een productieketen; als technical software engineer toon jij aan dat goed ingerichte informatiesystemen van onschatbare waarde zijn.
Regio Utrecht
0+ jaar ervaring
€ 2.600 - € 3.100
Gepubliceerd: 28-06-2018
Referentie nr:#SMFS00198

Service Engineer Industriële Automatisering

Zelfstandig kleine projecten draaien, storingen verhelpen en collega’s ondersteunen bij grote inbedrijfstellingen: de diversiteit is groot in deze baan als service engineer.
Regio Utrecht
4+ jaar ervaring
€ 3.000 - € 3.800
Gepubliceerd: 29-06-2018
Referentie nr:#SMFS00219

Elektromonteur Panelenbouw

Werken in de panelenbouw, maar dan nét wat spannender. Bouw besturingspanelen voor luxe jachten met het formaat van een appartementencomplex en kijk je ogen uit.
Regio Hilversum
2+ jaar ervaring
€ 2.000 - € 2.600
Gepubliceerd: 26-07-2018
Referentie nr:#SMFS00227

Junior Engineer Industriële Automatisering

Aan de start van je loopbaan in de industriële automatisering wil je goed beginnen. Werk daarom voor de internationale wereldtop binnen offshore en machinebouw en kickstart je carrière.
Regio Rotterdam
0+ jaar ervaring
€ 2.500 - € 3.000
Gepubliceerd: 01-08-2018
Referentie nr:#SMFS00229

Engineer Industriële Automatisering

Programmeer besturingsystemen voor tunnels, bruggen of sluizen en begeleid zelf je projecten. In deze functie blijven engineering en projectmanagement perfect in balans.
Regio Rotterdam
3+ jaar ervaring
€ 3.200 - € 4.500
Gepubliceerd: 30-08-2018
Referentie nr:#SMFS00233
Wat is industriële automatisering?
In feite betekent industriële automatisering dat mensenwerk wordt vervangen door dat van machines. Dat betekent niet dat er helemaal geen vacatures meer zijn in de industriële automatisering. Integendeel, er is werk genoeg. Industriële automatisering vind je vooral terug in de productie-industrie. Denk daarbij aan geautomatiseerde processen waar met behulp van machines en software een productielijn zoveel mogelijk automatisch draait. Dat gebeurt onder andere door toedoen van PLC-systemen binnen de industriële automatisering.

Wat doe je in de industriële automatisering?
Als mens tussen de machines werk je binnen de industriële automatisering aan het operationeel houden en brengen van computergestuurde robots en machines. Met automatisering worden productielijnen versneld en zijn er minder mensenhanden nodig om het resultaat van de band te laten komen. Kostenefficiënt en een garantie voor kwaliteit. Hoewel je misschien zou denken dat er minder vacatures in de industriële automatisering zijn, is juist de vraag naar personeel erg hoog. De ontwikkelingen binnen de industriële automatisering zijn in volle gang. Er zijn nog steeds mensen nodig en daarom barst het internet van technische vacatures.

Waar werk je in de industriële automatisering?
Een betere vraag zou zijn: waar niet? Industriële automatisering vind je overal. Als we inzoomen op de vacatures in de industriële automatisering ligt de nadruk toch wel bij organisaties die ‘iets’ produceren. Denk aan machinebouwers waar PLC-systemen worden geprogrammeerd. Werken met HMI-systemen is natuurlijk ook een optie. Meer variatie? Dan is een ingenieursbureau of een system integrator wellicht een mooie organisatie waar je kunt werken in de industriële automatisering. Een stap zijwaarts doen? Er zijn ook genoeg vacatures die de infrastructuur raken, want ook daar speelt industriële automatisering inmiddels de hoofdrol.

Wat verdien je in de industriële automatisering?
Je leeftijd en ervaring zijn afhankelijk in hoeveel je verdient in de industriële automatisering. Het salaris start doorgaans bij € 2.500,- en kan oplopen tot € 4.600,-. Ook zit er verschil in niveau; in een vacature binnen de industriële automatisering verdienen academici doorgaans meer dan een hbo’er. Heb je eenmaal een baan in de industriële automatisering dan kun je jaarlijks rekenen op groei van je salaris. Soms is er zelfs een winstuitkering vastgelegd in de arbeidsvoorwaarden. Aanvullend zijn er nog een aantal andere arbeidsvoorwaarden die je vaak terugziet in vacatures in de industriële automatisering.

Bekijk ook onze vacatures in de Maritieme sector