Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Zoekfilter

Vacatures Industriële Automatisering

Bingo! Je hebt raak geschoten, want bij The Green Door Company vind je alleen de mooiste werkgevers in de industriële automatisering. Overzichtelijk, veel variatie en een service om je vingers bij af te likken. Met onze vacatures hanteren we maatwerk, zodat jij er straks met de ideale baan vandoor gaat.

Open sollicitatie

Is kiezen lastig en heb je advies nodig over welke vacature bij jou past? Via een open sollicitatie laat je weten dat je graag eerst het gesprek met ons aangaat. Samen komen we er zeker uit!
Heel Nederland
Gepubliceerd: 22-01-2015
Referentie nr:#SMFS00217

Junior Systems & Control Engineer

Als systems & control engineer met een academische achtergrond direct van invloed zijn binnen de industriële automatisering? Jij maakt het waar.
Regio Utrecht
0+ jaar ervaring
€ 2.900 - € 4.100
Gepubliceerd: 15-05-2018
Referentie nr:#SMFS00195

Junior Project Engineer

Direct na je studie je verantwoordelijkheid pakken en aan mooie projecten werken? Alles valt samen in deze vacature voor een junior project engineer in de regio Hilversum.
Regio Hilversum
0+ jaar ervaring
€ 2.900 - € 3.600
Gepubliceerd: 21-06-2018
Referentie nr:#SMFS00216

Junior Engineer Industriële Automatisering

Pak je kans als junior engineer in de industriële automatisering en werk aan de mooiste projecten in de Nederlandse industrie.
Regio Utrecht
0+ jaar ervaring
€ 2.600 - € 3.900
Gepubliceerd: 28-06-2018
Referentie nr:#SMFS00192

Service Engineer Industriële Automatisering

Zelfstandig kleine projecten draaien, storingen verhelpen en collega’s ondersteunen bij grote inbedrijfstellingen: de diversiteit is groot in deze baan als service engineer.
Regio Utrecht
4+ jaar ervaring
€ 3.000 - € 3.800
Gepubliceerd: 29-06-2018
Referentie nr:#SMFS00219

Junior Engineer Industriële Automatisering

Aan de start van je loopbaan in de industriële automatisering wil je goed beginnen. Werk daarom voor de internationale wereldtop binnen offshore en machinebouw en kickstart je carrière.
Regio Rotterdam
0+ jaar ervaring
€ 2.500 - € 3.000
Gepubliceerd: 01-08-2018
Referentie nr:#SMFS00229

Junior Electrical Engineer

Als electrical engineer stel je het hart van superjachten samen. Airconditioning, sauna’s en grote tv-schermen worden allemaal gereguleerd dankzij jouw ontworpen elektrische installatie.
Regio Hilversum
0+ jaar ervaring
€ 2.600 - € 3.200
Gepubliceerd: 14-03-2019
Referentie nr:#SMFS00242

Junior Software Project Engineer

Software engineering combineren met projectmanagement? Ga dan op eigen houtje werken aan de mooiste projecten binnen de energiesector. Slaat de vonk over?
Regio Hilversum
0+ jaar ervaring
€ 3.000 - € 3.750
Gepubliceerd: 25-03-2019
Referentie nr:#SMFS00244

Junior Industrial Software Engineer

Snel meters maken en meteen verantwoordelijkheid krijgen? Jouw cv groeit als kool als je start als junior engineer in de industriële automatisering.
Regio Utrecht
0+ jaar ervaring
€ 2.600 - € 3.900
Gepubliceerd: 13-09-2019
Referentie nr:#SMFS00264

Junior Control Systems Engineer

Niet de kat uit de boom kijken, wel meteen volop meedraaien als junior control systems engineer. Maak je ambities waar met deze vacature in de industriële automatisering.
Regio Utrecht
0+ jaar ervaring
€ 2.900 - € 4.100
Gepubliceerd: 13-09-2019
Referentie nr:#SMFS00260
Wat is industriële automatisering?
In feite betekent industriële automatisering dat mensenwerk wordt vervangen door dat van machines. Dat betekent niet dat er helemaal geen vacatures meer zijn in de industriële automatisering. Integendeel, er is werk genoeg. Industriële automatisering vind je vooral terug in de productie-industrie. Denk daarbij aan geautomatiseerde processen waar met behulp van machines en software een productielijn zoveel mogelijk automatisch draait. Dat gebeurt onder andere door toedoen van PLC-systemen binnen de industriële automatisering.

Wat doe je in de industriële automatisering?
Als mens tussen de machines werk je binnen de industriële automatisering aan het operationeel houden en brengen van computergestuurde robots en machines. Met automatisering worden productielijnen versneld en zijn er minder mensenhanden nodig om het resultaat van de band te laten komen. Kostenefficiënt en een garantie voor kwaliteit. Hoewel je misschien zou denken dat er minder vacatures in de industriële automatisering zijn, is juist de vraag naar personeel erg hoog. De ontwikkelingen binnen de industriële automatisering zijn in volle gang. Er zijn nog steeds mensen nodig en daarom barst het internet van technische vacatures.

Waar werk je in de industriële automatisering?
Een betere vraag zou zijn: waar niet? Industriële automatisering vind je overal. Als we inzoomen op de vacatures in de industriële automatisering ligt de nadruk toch wel bij organisaties die ‘iets’ produceren. Denk aan machinebouwers waar PLC-systemen worden geprogrammeerd. Werken met HMI-systemen is natuurlijk ook een optie. Meer variatie? Dan is een ingenieursbureau of een system integrator wellicht een mooie organisatie waar je kunt werken in de industriële automatisering. Een stap zijwaarts doen? Er zijn ook genoeg vacatures die de infrastructuur raken, want ook daar speelt industriële automatisering inmiddels de hoofdrol.

Wat verdien je in de industriële automatisering?
Je leeftijd en ervaring zijn afhankelijk in hoeveel je verdient in de industriële automatisering. Het salaris start doorgaans bij € 2.500,- en kan oplopen tot € 4.600,-. Ook zit er verschil in niveau; in een vacature binnen de industriële automatisering verdienen academici doorgaans meer dan een hbo’er. Heb je eenmaal een baan in de industriële automatisering dan kun je jaarlijks rekenen op groei van je salaris. Soms is er zelfs een winstuitkering vastgelegd in de arbeidsvoorwaarden. Aanvullend zijn er nog een aantal andere arbeidsvoorwaarden die je vaak terugziet in vacatures in de industriële automatisering.

Bekijk ook onze vacatures in de Maritieme sector