Anderen beoordelen ons met een 4.8 / 5 op Google

Meer dan 1000 engineers gingen je voor

Netwerk van ruim 400 werkgevers in NL

Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Zoekfilter
Snel zoeken

Vacatures Industriële Automatisering

Bingo! Je hebt raak geschoten, want bij The Green Door Company vind je alleen de mooiste werkgevers in de industriële automatisering. Overzichtelijk, veel variatie en een service om je vingers bij af te likken. Met onze vacatures hanteren we maatwerk, zodat jij er straks met de ideale baan vandoor gaat.

Junior Engineer Industriële Automatisering

Pak je kans bij één van de leukste bedrijven in de regio Utrecht en werk aan de mooiste projecten in de Nederlandse industriële automatisering.
Utrecht
€ 2.950 - € 3.850
Gepubliceerd: 01-01-2023
Referentie nr:#SMFS00192

Junior Project Engineer Elektrotechniek

Als project engineer elektrotechniek ben jij de persoon die unieke internationale projecten binnen de industriële automatisering in goede banen weet te leiden. Jou maken ze niet gek.
Hilversum
€ 2.650 - € 3.550
Gepubliceerd: 01-01-2023
Referentie nr:#SMFS00429

Engineer Industriële Automatisering

Programmeer besturingsystemen voor tunnels, bruggen of sluizen en begeleid zelf je projecten. In deze functie blijven engineering en projectmanagement perfect in balans.
Regio Rotterdam
Gepubliceerd: 01-01-2023
Referentie nr:#SMFS00233

Field Engineer Industriële Automatisering

Korte projecten, modificaties, upgrades, inbedrijfnames en storingen: echt alles komt voorbij als jij aan het werk bent.
Regio Gorinchem
Gepubliceerd: 01-01-2023
Referentie nr:#SMFS00284

Junior PLC Engineer Industriële Automatisering

Een mooie start van je carrière als PLC engineer is gegarandeerd met deze vacature in het hart van de industriële automatisering. Zet jij de industrie naar je hand?
Regio Gorinchem
Gepubliceerd: 01-01-2023
Referentie nr:#SM00269

Open sollicitatie

Twijfel je nog over welke vacature het beste bij je past en kun je daar advies bij gebruiken? Of wil je het met ons hebben over jouw loopbaanmogelijkheden? Wij helpen je graag verder.
Gepubliceerd: 01-01-2023
Referentie nr:#SMFS00217

Junior Software Project Engineer

Software engineering combineren met projectmanagement? Ga dan op eigen houtje werken aan de mooiste projecten binnen de energiesector. Slaat de vonk over?
Regio Hilversum
Gepubliceerd: 01-01-2023
Referentie nr:#SMFS00244

Junior Project Engineer

Direct na je studie je verantwoordelijkheid pakken en aan mooie projecten werken? Alles valt samen in deze vacature voor een junior project engineer in de regio Hilversum.
Regio Hilversum
Gepubliceerd: 01-01-2023
Referentie nr:#SMFS00216

Consultant Industriële Automatisering

Projecten draaien die bijdragen? Als consultant duik je de wondere wereld van de natte infra in en buig je je over aanpassingen van bruggen, tunnels, sluizen en spoorwegovergangen.
Regio Utrecht
Gepubliceerd: 01-01-2023
Referentie nr:#SMFS00251

Automation Engineer Industriële Automatisering

Van begin tot eind betrokken zijn bij projecten binnen de industriële automatisering. Jij regelt het als Automation Engineer voor jezelf én voor de klant, dat is je kracht.
Regio Gorinchem
Gepubliceerd: 01-01-2023
Referentie nr:#SMFS00285

Wat is industriële automatisering?


In feite betekent industriële automatisering dat mensenwerk wordt vervangen door dat van machines. Dat betekent niet dat er helemaal geen vacatures meer zijn in de industriële automatisering. Integendeel, er is werk genoeg. Industriële automatisering vind je vooral terug in de productie-industrie. Denk daarbij aan geautomatiseerde processen waar met behulp van machines en software een productielijn zoveel mogelijk automatisch draait. Dat gebeurt onder andere door toedoen van PLC-systemen binnen de industriële automatisering.

Wat doe je in de industriële automatisering?


Als mens tussen de machines werk je binnen de industriële automatisering aan het operationeel houden en brengen van computergestuurde robots en machines. Met automatisering worden productielijnen versneld en zijn er minder mensenhanden nodig om het resultaat van de band te laten komen. Kostenefficiënt en een garantie voor kwaliteit. Hoewel je misschien zou denken dat er minder vacatures in de industriële automatisering zijn, is juist de vraag naar personeel erg hoog. De ontwikkelingen binnen de industriële automatisering zijn in volle gang. Er zijn nog steeds mensen nodig en daarom barst het internet van technische vacatures.

Waar werk je in de industriële automatisering?


Een betere vraag zou zijn: waar niet? Industriële automatisering vind je overal. Als we inzoomen op de vacatures in de industriële automatisering ligt de nadruk toch wel bij organisaties die ‘iets’ produceren. Denk aan machinebouwers waar PLC-systemen worden geprogrammeerd. Werken met HMI-systemen is natuurlijk ook een optie. Meer variatie? Dan is een ingenieursbureau of een system integrator wellicht een mooie organisatie waar je kunt werken in de industriële automatisering. Een stap zijwaarts doen? Er zijn ook genoeg vacatures die de infrastructuur raken, want ook daar speelt industriële automatisering inmiddels de hoofdrol.

Wat verdien je in de industriële automatisering?


Je leeftijd en ervaring zijn afhankelijk in hoeveel je verdient in de industriële automatisering. Het salaris start doorgaans bij € 2.500,- en kan oplopen tot € 4.600,-. Ook zit er verschil in niveau; in een vacature binnen de industriële automatisering verdienen academici doorgaans meer dan een hbo’er. Heb je eenmaal een baan in de industriële automatisering dan kun je jaarlijks rekenen op groei van je salaris. Soms is er zelfs een winstuitkering vastgelegd in de arbeidsvoorwaarden. Aanvullend zijn er nog een aantal andere arbeidsvoorwaarden die je vaak terugziet in vacatures in de industriële automatisering.

Bekijk ook onze vacatures in de Maritieme sector