Anderen beoordelen ons met een 4.8 / 5 op Google

Meer dan 1000 engineers gingen je voor

Netwerk van ruim 400 werkgevers in NL

Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Zoekfilter
Snel zoeken

Vacatures Internationaal Service Monteur

Grensverleggend goede vacatures voor jou als internationaal service monteur? Je komt ze tegen bij The Green Door Company. Wat je ook zoekt, wij hebben het voor je. Dankzij onze kennis van de branche komen wij stap voor stap dichterbij jouw droombaan. Durf je het aan? Laat ons weten wat je wilt en wij gaan aan de slag!

Junior Field Service Engineer Hightech Machines

Ambities als Field service engineer of commissioning engineer? Dit is de vacature voor als je echt iets anders wil. Werken in Amersfoort, waar hightech machines op jou staan te wachten.
Regio Amersfoort
Gepubliceerd: 01-01-2023
Referentie nr:#SMFS00237

Field Service Engineer Zuivelmachines

Zonder jou geen mayo meer bij de patat. Als field service engineer regel jij de inbedrijfstelling van machines bij internationale klanten in de voedingsmiddelenindustrie.
Regio Amsterdam
Gepubliceerd: 01-01-2023
Referentie nr:#SMFS00238

Junior Field Service Engineer Automotive

Binnen de automotive geavanceerde machines inbedrijfstellen. En dat bij mondiale topklanten. Dit is met recht een internationale functie waarbij je het avontuur tegemoet gaat!
Regio Apeldoorn
Gepubliceerd: 01-01-2023
Referentie nr:#SMFS00252

Field Service Engineer Sorteermachines

Een baan waar jij de vruchten van plukt: dat is deze vacature voor een field service engineer. Groente en fruit sorteren, meten, wegen en keuren gaat, dankzij jou, volledig automatisch.
Regio Tiel
Gepubliceerd: 01-01-2023
Referentie nr:#SMFS00253

Field Service Engineer Verpakkingsmachines

Met trots een marktleider in de voedingsmiddelenindustrie vertegenwoordigen? Als field service engineer in de regio Amersfoort ligt er een interessante baan voor je in het verschiet.
Regio Ede
Gepubliceerd: 01-01-2023
Referentie nr:#SMFS00240

Field Service Engineer Transportsystemen

Alles loopt letterlijk op rolletjes bij grote internationale klanten. Want jij bent er als field service engineer voor verantwoordelijk dat goederen van a naar b gaan, volledig automatisch.
Regio Utrecht
Gepubliceerd: 01-01-2023
Referentie nr:#SMFS00254

Junior Elektromonteur Panelenbouw

Kom je net van school, maar wil je wel gelijk met de grote jongens meedoen? Pof! Durf te dromen, pak je kans en laat je opleiden tot panelenbouwer in de elektrotechniek.
Hilversum
€ 2.250 - € 3.150
Gepubliceerd: 01-01-2023
Referentie nr:#SMFS00239

Internationaal Panelenbouwer

Werken in de panelenbouw, maar dan nét wat spannender. Bouw besturingspanelen voor luxe jachten met het formaat van een appartementencomplex en kijk je ogen uit.
Hilversum
€ 2.550 - € 3.450
Gepubliceerd: 01-01-2023
Referentie nr:#SMFS00227

Wat is een internationaal service monteur?


Een internationaal service monteur is iemand die machines installeert en verantwoordelijk is voor de inbedrijfstelling op locatie bij de klant. Dat houdt in dat je machines in Nederland bouwt en test en vervolgens datzelfde bij de klant doet. Hopelijk met dezelfde goede resultaten als die je hier hebt bevonden. Je zorgt als internationaal service monteur voor een gedegen oplevering en helpt klanten om machines in gebruik te nemen. Daar hoort soms het geven van training bij. Natuurlijk spreekt een internationaal service monteur zijn talen goed.

Wat doet een internationaal service monteur?


Als we het heel plat slaan, maakt een internationaal service monteur klanten blij. Vaak is er veel geïnvesteerd in een peperdure machine waarvan de verwachtingen hoog zijn. Als vertegenwoordiger van jouw organisatie treed jij als internationaal service monteur naar voren om voor een geruisloze inwerkingtreding te zorgen. Vaak wordt er in vacatures voor internationaal service monteurs ook gesproken van een inbedrijfsteller, field service engineer of een commissioning engineer.

Waar werk je als internationaal service monteur?


De naam verraadt het al: internationaal. Uiteraard wel met als uitvalsbasis een vestiging in Nederland waar machines worden gebouwd en getest. Maar als eindbestemming gaan ze de grens over. Het is per functie afhankelijk hoeveel procent van de tijd je in het buitenland vertoeft, maar dat je regelmatig het vliegtuig pakt, is niet meer dan logisch. Je hebt als internationaal service monteur een internationale klantenkring in de machinebouw en industriële automatisering, en ziet elektrotechniek en werktuigbouwkunde samenkomen.

Wat verdien je als internationaal service monteur?


Je kunt een flinke boterham verdienen als internationaal service monteur. Dat komt vaak door de doorgaans goede regelingen die je krijgt wanneer je in het buitenland werkt. Per vacature is het aanbod verschillend, dus controleer goed wat dit voor jou als internationaal service monteur betekent. Gemiddeld kun je als basissalaris een range tussen € 2.500,- en € 4.500,- aanhouden. Natuurlijk wel afhankelijk van je opgebouwde ervaring. Je verdient als internationaal service monteur in elk geval alvast alle waardering van je toekomstige klanten.

Bekijk ook onze vacatures als Inbedrijfsteller