Anderen beoordelen ons met een 4.8 / 5 op Google

Meer dan 1000 engineers gingen je voor

Netwerk van ruim 400 werkgevers in NL

Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Zoekfilter
Snel zoeken
Zoekfilter

Vacatures Inbedrijfsteller

Kind aan huis bij je klanten? Als je gaat werken als inbedrijfsteller kom je letterlijk bij ze over de vloer. Wij hebben de mooiste vacatures in petto voor avontuurlijke inbedrijfstellers, waarbij je nog eens wat ziet van de wereld. De beste banen binnen je vakgebied vind je nergens anders: wél bij The Green Door Company!

Junior Field Service Engineer Hightech Machines

Ambities als Field service engineer of commissioning engineer? Dit is de vacature voor als je echt iets anders wil. Werken in Amersfoort, waar hightech machines op jou staan te wachten.
Regio Amersfoort
Gepubliceerd: 01-01-2023
Referentie nr:#SMFS00237

Field Service Engineer Sorteermachines

Een baan waar jij de vruchten van plukt: dat is deze vacature voor een field service engineer. Groente en fruit sorteren, meten, wegen en keuren gaat, dankzij jou, volledig automatisch.
Regio Tiel
Gepubliceerd: 01-01-2023
Referentie nr:#SMFS00253

Field Service Engineer Verpakkingsmachines

Met trots een marktleider in de voedingsmiddelenindustrie vertegenwoordigen? Als field service engineer in de regio Amersfoort ligt er een interessante baan voor je in het verschiet.
Regio Ede
Gepubliceerd: 01-01-2023
Referentie nr:#SMFS00240

Junior Field Service Engineer Automotive

Binnen de automotive geavanceerde machines inbedrijfstellen. En dat bij mondiale topklanten. Dit is met recht een internationale functie waarbij je het avontuur tegemoet gaat!
Regio Apeldoorn
Gepubliceerd: 01-01-2023
Referentie nr:#SMFS00252

Field Service Engineer Transportsystemen

Alles loopt letterlijk op rolletjes bij grote internationale klanten. Want jij bent er als field service engineer voor verantwoordelijk dat goederen van a naar b gaan, volledig automatisch.
Regio Utrecht
Gepubliceerd: 01-01-2023
Referentie nr:#SMFS00254

Internationaal Panelenbouwer

Werken in de panelenbouw, maar dan nét wat spannender. Bouw besturingspanelen voor luxe jachten met het formaat van een appartementencomplex en kijk je ogen uit.
Hilversum
€ 2.550 - € 3.450
Gepubliceerd: 01-01-2023
Referentie nr:#SMFS00227

Junior Elektromonteur Panelenbouw

Kom je net van school, maar wil je wel gelijk met de grote jongens meedoen? Pof! Durf te dromen, pak je kans en laat je opleiden tot panelenbouwer in de elektrotechniek.
Hilversum
€ 2.250 - € 3.150
Gepubliceerd: 01-01-2023
Referentie nr:#SMFS00239

Field Service Engineer Zuivelmachines

Zonder jou geen mayo meer bij de patat. Als field service engineer regel jij de inbedrijfstelling van machines bij internationale klanten in de voedingsmiddelenindustrie.
Regio Amsterdam
Gepubliceerd: 01-01-2023
Referentie nr:#SMFS00238

Wat is een inbedrijfsteller?


Als inbedrijfsteller werk je voornamelijk in de industriële automatisering en machinebouw. Machines worden intern opgebouwd, getest en vervolgens weer uit elkaar gehaald. Daarom wordt er steeds meer expertise gevraagd in vacatures voor inbedrijfstellers. Vervolgens bereid jij je voor om de machine bij de klant weer op te bouwen, daar nogmaals te testen en in productie te nemen. Soms is het nodig om operators en andere gebruikers te instrueren, zodat jij als inbedrijfsteller met een tevreden gevoel terug kan keren.

Wat doet een inbedrijfsteller?


Je werkt als inbedrijfsteller aan het operationeel krijgen van machines of procesinstallaties. Dat doe je door in je eigen omgeving machines te bouwen en te testen. Vervolgens pak je de auto of het vliegtuig om naar je klant toe te gaan. Je bouwt de machine op, zet alles in werking en test of de machine het naar behoren doet. Vaak heb je als inbedrijfsteller de taak om nog een stukje maatwerk te verrichten, bijvoorbeeld door machines te koppelen op bestaande processen en installaties. Wil je meer weten? Bekijk dan eens de vacatures voor inbedrijfstellers op onze website.

Waar werk je als inbedrijfsteller?


Je werkt als inbedrijfsteller deels vanuit je eigen standplaats en deels bij je klanten. In Nederland heb je verschillende mogelijkheden om als inbedrijfsteller te werken. Afhankelijk van je baan en je werkgever kun je letterlijk over de hele wereld werken als inbedrijfsteller. Van Noord-Amerika tot aan Australië, en zelfs Azië behoort tot de mogelijkheden.

Wat verdien je als inbedrijfsteller?


Wat je verdient als inbedrijfsteller is sterk afhankelijk van de vacature waarop je hebt gereageerd. Bij de ene vacature werk je alleen nationaal en verdien je een regulier salaris, zoals je dat voor een inbedrijfsteller mag verwachten. Werk je als inbedrijfsteller in het buitenland? Dan kan het aardig oplopen en verdien je al snel een dubbel maandsalaris. Dat komt mede door flinke buitenlandtoeslagen, extra overuren en daggeld dat wordt uitbetaald. Het reguliere salaris van een inbedrijfsteller ligt ongeveer tussen € 3.000,- en € 5.000,-.

Bekijk ook onze vacatures als Field Service Engineer