Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Zoekfilter
Zoekfilter

Vacatures Inbedrijfsteller

Kind aan huis bij je klanten? Als je gaat werken als inbedrijfsteller kom je letterlijk bij ze over de vloer. Wij hebben de mooiste vacatures in petto voor avontuurlijke inbedrijfstellers, waarbij je nog eens wat ziet van de wereld. De beste banen binnen je vakgebied vind je nergens anders: wél bij The Green Door Company!

Field Service Engineer Foodmachines

Machines voor de voedingsmiddelenindustrie wereldwijd testen en gebruiksklaar maken. Van Amerika tot China, jij zorgt ervoor dat de inbedrijfstelling volgens het boekje verloopt.
Regio Utrecht (stad)
2+ jaar ervaring
€ 3.000 - € 6.000
Gepubliceerd: 15-05-2018
Referentie nr:#SMFS00196

Junior Internationaal Service Engineer

HBO diploma in de pocket en nu misschien op wereldreis? Echt niet! Als junior internationaal service engineer ga jij de wereld ontdekken én word je betaald. Kan niet beter toch?
Regio Utrecht (stad)
0+ jaar ervaring
€ 2.400 - € 2.800
Gepubliceerd: 16-07-2018
Referentie nr:#SMFS00223

Junior Field Service Engineer Hightech Machines

Ambities als Field service engineer of commissioning engineer? Dit is de vacature voor als je echt iets anders wil. Werken in Amersfoort, waar hightech machines op jou staan te wachten.
Regio Amersfoort
0+ jaar ervaring
€ 2.500 - € 3.500
Gepubliceerd: 12-02-2019
Referentie nr:#SMFS00237

Field Service Engineer Zuivelmachines

Zonder jou geen mayo meer bij de patat. Als field service engineer regel jij de inbedrijfstelling van machines bij internationale klanten in de voedingsmiddelenindustrie.
Regio Amsterdam
2+ jaar ervaring
€ 3.000 - € 4.000
Gepubliceerd: 18-02-2019
Referentie nr:#SMFS00238

Field Service Engineer Verpakkingsmachines

Met trots een marktleider in de voedingsmiddelenindustrie vertegenwoordigen? Als field service engineer in de regio Amersfoort ligt er een interessante baan voor je in het verschiet.
Regio Amersfoort
2+ jaar ervaring
€ 2.500 - € 3.500
Gepubliceerd: 04-03-2019
Referentie nr:#SMFS00240

Junior Field Service Engineer Automotive

Binnen de automotive geavanceerde machines inbedrijfstellen. En dat bij mondiale topklanten. Dit is met recht een internationale functie waarbij je het avontuur tegemoet gaat!
Regio Apeldoorn
0+ jaar ervaring
€ 2.500 - € 3.200
Gepubliceerd: 14-05-2019
Referentie nr:#SMFS00252

Field Service Engineer Sorteermachines

Een baan waar jij de vruchten van plukt: dat is deze vacature voor een field service engineer. Groente en fruit sorteren, meten, wegen en keuren gaat, dankzij jou, volledig automatisch.
Regio Tiel
2+ jaar ervaring
€ 2.800 - € 3.800
Gepubliceerd: 21-05-2019
Referentie nr:#SMFS00253

Field Service Engineer Transportsystemen

Alles loopt letterlijk op rolletjes bij grote internationale klanten. Want jij bent er als field service engineer voor verantwoordelijk dat goederen van a naar b gaan, volledig automatisch.
Regio Utrecht (stad)
2+ jaar ervaring
€ 2.600 - € 3.600
Gepubliceerd: 27-05-2019
Referentie nr:#SMFS00254
Wat is een inbedrijfsteller?
Als inbedrijfsteller werk je voornamelijk in de industriële automatisering en machinebouw. Machines worden intern opgebouwd, getest en vervolgens weer uit elkaar gehaald. Daarom wordt er steeds meer expertise gevraagd in vacatures voor inbedrijfstellers. Vervolgens bereid jij je voor om de machine bij de klant weer op te bouwen, daar nogmaals te testen en in productie te nemen. Soms is het nodig om operators en andere gebruikers te instrueren, zodat jij als inbedrijfsteller met een tevreden gevoel terug kan keren.

Wat doet een inbedrijfsteller?
Je werkt als inbedrijfsteller aan het operationeel krijgen van machines of procesinstallaties. Dat doe je door in je eigen omgeving machines te bouwen en te testen. Vervolgens pak je de auto of het vliegtuig om naar je klant toe te gaan. Je bouwt de machine op, zet alles in werking en test of de machine het naar behoren doet. Vaak heb je als inbedrijfsteller de taak om nog een stukje maatwerk te verrichten, bijvoorbeeld door machines te koppelen op bestaande processen en installaties. Wil je meer weten? Bekijk dan eens de vacatures voor inbedrijfstellers op onze website.

Waar werk je als inbedrijfsteller?
Je werkt als inbedrijfsteller deels vanuit je eigen standplaats en deels bij je klanten. In Nederland heb je verschillende mogelijkheden om als inbedrijfsteller te werken. Afhankelijk van je baan en je werkgever kun je letterlijk over de hele wereld werken als inbedrijfsteller. Van Noord-Amerika tot aan Australië, en zelfs Azië behoort tot de mogelijkheden.

Wat verdien je als inbedrijfsteller?
Wat je verdient als inbedrijfsteller is sterk afhankelijk van de vacature waarop je hebt gereageerd. Bij de ene vacature werk je alleen nationaal en verdien je een regulier salaris, zoals je dat voor een inbedrijfsteller mag verwachten. Werk je als inbedrijfsteller in het buitenland? Dan kan het aardig oplopen en verdien je al snel een dubbel maandsalaris. Dat komt mede door flinke buitenlandtoeslagen, extra overuren en daggeld dat wordt uitbetaald. Het reguliere salaris van een inbedrijfsteller ligt ongeveer tussen € 3.000,- en € 5.000,-.

Bekijk ook onze vacatures als Field Service Engineer