Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Zoekfilter

Vacatures Field Service Engineer

Zoek niet verder als je de perfecte vacatures voor een field service engineer wilt. The Green Door Company heeft niet alleen een groot aanbod. Ook het béste aanbod. Met onze kennis van de markt maken we de perfecte match tussen jou en je nieuwe werkgever. Wij zijn pas tevreden als jij dat ook bent. Niet eerder.

Field Service Engineer Foodmachines

Machines voor de voedingsmiddelenindustrie wereldwijd testen en gebruiksklaar maken. Van Amerika tot China, jij zorgt ervoor dat de inbedrijfstelling volgens het boekje verloopt.
Regio Utrecht (stad)
2+ jaar ervaring
€ 3.000 - € 6.000
Gepubliceerd: 15-05-2018
Referentie nr:#SMFS00196

Service Engineer Industriële Automatisering

Jouw ogen fonkelen als we het woord ‘besturingstechniek’ laten vallen. Als field service engineer ben jij degene waar het allemaal om draait bij het oplossen van de meest complexe storingen.
Regio Zwolle
4+ jaar ervaring
€ 2.750 - € 3.500
Gepubliceerd: 28-06-2018
Referentie nr:#SMFS00201

Service Engineer Industriële Automatisering

Zelfstandig kleine projecten draaien, storingen verhelpen en collega’s ondersteunen bij grote inbedrijfstellingen: de diversiteit is groot in deze baan als service engineer.
Regio Utrecht (stad)
4+ jaar ervaring
€ 3.000 - € 3.800
Gepubliceerd: 29-06-2018
Referentie nr:#SMFS00219

Junior Internationaal Service Engineer

HBO diploma in de pocket en nu misschien op wereldreis? Echt niet! Als junior internationaal service engineer ga jij de wereld ontdekken én word je betaald. Kan niet beter toch?
Regio Utrecht (stad)
0+ jaar ervaring
€ 2.400 - € 2.800
Gepubliceerd: 16-07-2018
Referentie nr:#SMFS00223

Service Engineer Industriële Automatisering

Zelfstandig kleine projecten draaien, storingen verhelpen en collega’s ondersteunen bij grote inbedrijfstellingen: de diversiteit is groot in deze baan als service engineer.
Regio Eindhoven
4+ jaar ervaring
€ 3.000 - € 3.800
Gepubliceerd: 03-12-2018
Referentie nr:#SMFS00236

Junior Field Service Engineer Hightech Machines

Ambities als Field service engineer of commissioning engineer? Dit is de vacature voor als je echt iets anders wil. Werken in Amersfoort, waar hightech machines op jou staan te wachten.
Regio Amersfoort
0+ jaar ervaring
€ 2.500 - € 3.500
Gepubliceerd: 12-02-2019
Referentie nr:#SMFS00237

Field Service Engineer Zuivelmachines

Zonder jou geen mayo meer bij de patat. Als field service engineer regel jij de inbedrijfstelling van machines bij internationale klanten in de voedingsmiddelenindustrie.
Regio Amsterdam
2+ jaar ervaring
€ 3.000 - € 4.000
Gepubliceerd: 18-02-2019
Referentie nr:#SMFS00238

Field Service Engineer Verpakkingsmachines

Met trots een marktleider in de voedingsmiddelenindustrie vertegenwoordigen? Als field service engineer in de regio Amersfoort ligt er een interessante baan voor je in het verschiet.
Regio Amersfoort
2+ jaar ervaring
€ 2.500 - € 3.500
Gepubliceerd: 04-03-2019
Referentie nr:#SMFS00240

Junior Field Service Engineer Automotive

Binnen de automotive geavanceerde machines inbedrijfstellen. En dat bij mondiale topklanten. Dit is met recht een internationale functie waarbij je het avontuur tegemoet gaat!
Regio Apeldoorn
0+ jaar ervaring
€ 2.500 - € 3.200
Gepubliceerd: 14-05-2019
Referentie nr:#SMFS00252

Field Service Engineer Sorteermachines

Een baan waar jij de vruchten van plukt: dat is deze vacature voor een field service engineer. Groente en fruit sorteren, meten, wegen en keuren gaat, dankzij jou, volledig automatisch.
Regio Tiel
2+ jaar ervaring
€ 2.800 - € 3.800
Gepubliceerd: 21-05-2019
Referentie nr:#SMFS00253
Wat is een field service engineer?
Technische installaties op locatie in bedrijf stellen en zorgen voor een naadloze implementatie bij klanten in de machinebouw of industriële automatisering. Dat is wat een field service engineer doet. Je ziet het terug in de vacatures voor field service engineers. Je werkt met werktuigbouwkundige systemen, proces- of petrochemische installaties en bent een specialist binnen je vakgebied. Je werkt samen met klanten, project engineers en software engineers en hebt vaak goede kennis van systemen.

Wat doet een field service engineer?
Op de vraag wat een field service engineer doet, kunnen we duidelijk zijn. Als field service engineer werk je vaak op locatie bij een klant om daar machines in werking te brengen. Vaak door ze aan te sluiten op bestaande processen of systemen, zodat de klant zonder problemen door kan gaan met de productie. Wat doet een field service engineer nog meer? Nou, voornamelijk contact onderhouden met collega’s op kantoor en met de dienstdoende operators, plantmanagers en andere betrokkenen in de productieomgeving. We durven met zekerheid te zeggen dat dit de taken van een field service engineer zijn die je in elke vacature terugziet.

Waar werk je als field service engineer?
Waar field service engineers werken? Overal. Want met klanten verspreid over heel de wereld vlieg jij naar Australië tot en met Zuid-Amerika. Overal is werk voor een field service engineer zoals jij. Met als standplaats Nederland waar je vanuit de machinebouw of industriële automatisering werkt, is je klantenpakket zeer divers. Afhankelijk van het type machine dat jouw organisatie bouwt, kunnen je klanten overal ter wereld gevestigd zijn. Maar ook op nationaal niveau kun je werken als field service engineer of inbedrijfsteller.

Wat verdien je als field service engineer?
Het salaris van een field service engineer is afhankelijk van de organisatie en de vacature waar je op hebt gesolliciteerd. Er kunnen veel verschillen zitten in wat je verdient als field service engineer. Dat zit met name in het land waar je werkt. Werk je in het buitenland dan kunnen de extra toeslagen, het overwerk en andere bonussen flink oplopen. Vaak kun je het verschil in de arbeidsvoorwaarden terugzien in de vacatures voor een field service engineer. Maar om je toch een idee te geven, een field service engineer verdient tussen de € 3.500,- en € 5.000,-.

Bekijk ook onze vacatures als Commissioning Engineer