Anderen beoordelen ons met een 4.8 / 5 op Google

Meer dan 1000 engineers gingen je voor

Netwerk van ruim 400 werkgevers in NL

Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Zoekfilter
Snel zoeken

Vacatures Field Service Engineer

Zoek niet verder als je de perfecte vacatures voor een field service engineer wilt. The Green Door Company heeft niet alleen een groot aanbod. Ook het béste aanbod. Met onze kennis van de markt maken we de perfecte match tussen jou en je nieuwe werkgever. Wij zijn pas tevreden als jij dat ook bent. Niet eerder.

Junior Field Service Engineer Hightech Machines

Ambities als Field service engineer of commissioning engineer? Dit is de vacature voor als je echt iets anders wil. Werken in Amersfoort, waar hightech machines op jou staan te wachten.
Regio Amersfoort
Gepubliceerd: 01-01-2023
Referentie nr:#SMFS00237

Field Service Engineer Sorteermachines

Een baan waar jij de vruchten van plukt: dat is deze vacature voor een field service engineer. Groente en fruit sorteren, meten, wegen en keuren gaat, dankzij jou, volledig automatisch.
Regio Tiel
Gepubliceerd: 01-01-2023
Referentie nr:#SMFS00253

Field Service Engineer Verpakkingsmachines

Met trots een marktleider in de voedingsmiddelenindustrie vertegenwoordigen? Als field service engineer in de regio Amersfoort ligt er een interessante baan voor je in het verschiet.
Regio Ede
Gepubliceerd: 01-01-2023
Referentie nr:#SMFS00240

Site Engineer Procesautomatisering

Heeft het rauwe kantje van de olie- en gassector jou altijd al aangetrokken? Dan val je met deze vacature voor site engineer in de procesautomatisering met je neus in de boter.
Regio Hilversum
Gepubliceerd: 01-01-2023
Referentie nr:#SMFS00268

Junior Field Service Engineer Automotive

Binnen de automotive geavanceerde machines inbedrijfstellen. En dat bij mondiale topklanten. Dit is met recht een internationale functie waarbij je het avontuur tegemoet gaat!
Regio Apeldoorn
Gepubliceerd: 01-01-2023
Referentie nr:#SMFS00252

Field Service Engineer Transportsystemen

Alles loopt letterlijk op rolletjes bij grote internationale klanten. Want jij bent er als field service engineer voor verantwoordelijk dat goederen van a naar b gaan, volledig automatisch.
Regio Utrecht
Gepubliceerd: 01-01-2023
Referentie nr:#SMFS00254

Field Engineer Industriële Automatisering

Korte projecten, modificaties, upgrades, inbedrijfnames en storingen: echt alles komt voorbij als jij aan het werk bent.
Regio Gorinchem
Gepubliceerd: 01-01-2023
Referentie nr:#SMFS00284

Field Service Engineer Zuivelmachines

Zonder jou geen mayo meer bij de patat. Als field service engineer regel jij de inbedrijfstelling van machines bij internationale klanten in de voedingsmiddelenindustrie.
Regio Amsterdam
Gepubliceerd: 01-01-2023
Referentie nr:#SMFS00238

Service Engineer Machinebouw

Unieke kans: service engineer worden in de machinebouw en niet continu in het buitenland hoeven te verblijven? Zeker niet onmogelijk.
Regio Utrecht
Gepubliceerd: 01-01-2023
Referentie nr:#SMFS00255

Senior Service Engineer Besturingstechniek

Grote projecten binnen de industriële automatisering met aanzien én jezelf blijven ontwikkelen als PLC/HMI software engineer? Yes, you can!
Someren
€ 3.850 - € 4.750
Gepubliceerd: 23-05-2023
Referentie nr:#SMFS00488

Wat is een field service engineer?


Technische installaties op locatie in bedrijf stellen en zorgen voor een naadloze implementatie bij klanten in de machinebouw of industriële automatisering. Dat is wat een field service engineer doet. Je ziet het terug in de vacatures voor field service engineers. Je werkt met werktuigbouwkundige systemen, proces- of petrochemische installaties en bent een specialist binnen je vakgebied. Je werkt samen met klanten, project engineers en software engineers en hebt vaak goede kennis van systemen.

Wat doet een field service engineer?


Op de vraag wat een field service engineer doet, kunnen we duidelijk zijn. Als field service engineer werk je vaak op locatie bij een klant om daar machines in werking te brengen. Vaak door ze aan te sluiten op bestaande processen of systemen, zodat de klant zonder problemen door kan gaan met de productie. Wat doet een field service engineer nog meer? Nou, voornamelijk contact onderhouden met collega’s op kantoor en met de dienstdoende operators, plantmanagers en andere betrokkenen in de productieomgeving. We durven met zekerheid te zeggen dat dit de taken van een field service engineer zijn die je in elke vacature terugziet.

Waar werk je als field service engineer?


Waar field service engineers werken? Overal. Want met klanten verspreid over heel de wereld vlieg jij naar Australië tot en met Zuid-Amerika. Overal is werk voor een field service engineer zoals jij. Met als standplaats Nederland waar je vanuit de machinebouw of industriële automatisering werkt, is je klantenpakket zeer divers. Afhankelijk van het type machine dat jouw organisatie bouwt, kunnen je klanten overal ter wereld gevestigd zijn. Maar ook op nationaal niveau kun je werken als field service engineer of inbedrijfsteller.

Wat verdien je als field service engineer?


Het salaris van een field service engineer is afhankelijk van de organisatie en de vacature waar je op hebt gesolliciteerd. Er kunnen veel verschillen zitten in wat je verdient als field service engineer. Dat zit met name in het land waar je werkt. Werk je in het buitenland dan kunnen de extra toeslagen, het overwerk en andere bonussen flink oplopen. Vaak kun je het verschil in de arbeidsvoorwaarden terugzien in de vacatures voor een field service engineer. Maar om je toch een idee te geven, een field service engineer verdient tussen de € 3.500,- en € 5.000,-.

Bekijk ook onze vacatures als Commissioning Engineer