Anderen beoordelen ons met een 4.8 / 5 op Google

Meer dan 1000 engineers gingen je voor

Netwerk van ruim 400 werkgevers in NL

Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Zoekfilter
Snel zoeken

Vacatures Commissioning Engineer

Alle top-100-werkgevers uit je vakgebied op een rijtje? Bij The Green Door Company regelen we het voor je. Met de mooiste en meest uitdagende vacatures heb jij als commissioning engineer de banen voor het uitzoeken. Keuzes maken lastig? Geen nood, wij helpen je daarbij en zoeken de beste baan voor jou!

Junior Field Service Engineer Hightech Machines

Ambities als Field service engineer of commissioning engineer? Dit is de vacature voor als je echt iets anders wil. Werken in Amersfoort, waar hightech machines op jou staan te wachten.
Regio Amersfoort
Gepubliceerd: 01-01-2023
Referentie nr:#SMFS00237

Field Service Engineer Sorteermachines

Een baan waar jij de vruchten van plukt: dat is deze vacature voor een field service engineer. Groente en fruit sorteren, meten, wegen en keuren gaat, dankzij jou, volledig automatisch.
Regio Tiel
Gepubliceerd: 01-01-2023
Referentie nr:#SMFS00253

Field Service Engineer Verpakkingsmachines

Met trots een marktleider in de voedingsmiddelenindustrie vertegenwoordigen? Als field service engineer in de regio Amersfoort ligt er een interessante baan voor je in het verschiet.
Regio Ede
Gepubliceerd: 01-01-2023
Referentie nr:#SMFS00240

Junior Field Service Engineer Automotive

Binnen de automotive geavanceerde machines inbedrijfstellen. En dat bij mondiale topklanten. Dit is met recht een internationale functie waarbij je het avontuur tegemoet gaat!
Regio Apeldoorn
Gepubliceerd: 01-01-2023
Referentie nr:#SMFS00252

Field Service Engineer Transportsystemen

Alles loopt letterlijk op rolletjes bij grote internationale klanten. Want jij bent er als field service engineer voor verantwoordelijk dat goederen van a naar b gaan, volledig automatisch.
Regio Utrecht
Gepubliceerd: 01-01-2023
Referentie nr:#SMFS00254

Internationaal Panelenbouwer

Werken in de panelenbouw, maar dan nét wat spannender. Bouw besturingspanelen voor luxe jachten met het formaat van een appartementencomplex en kijk je ogen uit.
Hilversum
€ 2.550 - € 3.450
Gepubliceerd: 01-01-2023
Referentie nr:#SMFS00227

Junior Elektromonteur Panelenbouw

Kom je net van school, maar wil je wel gelijk met de grote jongens meedoen? Pof! Durf te dromen, pak je kans en laat je opleiden tot panelenbouwer in de elektrotechniek.
Hilversum
€ 2.250 - € 3.150
Gepubliceerd: 01-01-2023
Referentie nr:#SMFS00239

Field Service Engineer Zuivelmachines

Zonder jou geen mayo meer bij de patat. Als field service engineer regel jij de inbedrijfstelling van machines bij internationale klanten in de voedingsmiddelenindustrie.
Regio Amsterdam
Gepubliceerd: 01-01-2023
Referentie nr:#SMFS00238

Wat is een commissioning engineer?


Werk je als commissioning engineer, dan kijk je ongetwijfeld ook naar vacatures voor field service engineer, inbedrijfsteller of internationaal service monteur. Geen wonder, de functies zijn vrijwel identiek. Want een commissioning engineer houdt zich bezig met het inbedrijfstellen van machines en procesinstallaties. Meestal doet men dat op locatie bij de klant, nadat er eerst in eigen omgeving uitvoerig is getest. Vacatures voor een commissioning engineer vind je met regelmaat. Nu je de inhoud van de werkzaamheden kent, weet je waarom vacatures voor een commissioning engineer zeer gewild zijn.

Wat doet een commissioning engineer?


Als je ervaren bent als commissioning engineer, dan heb je eigenlijk geen vacature meer nodig om te snappen wat je moet doen. Het enige wat je wilt weten, is met welke tak van sport je je bezig gaat houden. Machinebouw, elektrotechniek, werktuigbouwkunde en procesinstallaties komen samen in deze functies. Vaak zie je net meer accenten op het ene onderdeel waar jij je als commissioning engineer op gaat richten. Machines moeten dusdanig goed ontworpen, geïnstalleerd en getest zijn voordat ze operationeel worden ingezet. Daar ben jij als commissioning engineer voor verantwoordelijk.

Waar werk je als commissioning engineer?


Als commissioning engineer kun je in verschillende sectoren werken, zoals de food-, zuivel- of chemische industrie. Er zijn vacatures genoeg. Maar natuurlijk wil je ook weten waar je geografisch gezien aan de bak kunt als commissioning engineer. Snappen we. Wat we zien is dat je voor het overgrote deel werkt vanuit het midden en westen van Nederland. Je hebt vaak te maken met (inter)nationale klanten waar je regelmatig langsgaat om machines te installeren en te testen. Met als doel om ze operationeel en zonder problemen aan te sluiten op hun bestaande processen. Dat is waar jij als commissioning engineer voor opgesteld staat.

Wat verdien je als commissioning engineer?


Je verdient tussen de € 3.000,- en € 4.500,- als commissioning engineer. Het salaris is wel sterk afhankelijk van hoe jouw baan als commissioning engineer eruitziet. Als je vaak in het buitenland zit, is je inkomen vaak hoger dan wanneer je alleen op nationaal niveau je werk doet. Door extra toeslagen en bonussen kan het aardig oplopen. Bekijk dus goed de vacatures voor commissioning engineers als je wilt weten waar je aan toe bent. Bij de arbeidsvoorwaarden van de vacatures zie je doorgaans meteen waar jij op kan rekenen in een nieuwe baan als commissioning engineer.

Bekijk ook onze vacatures als Internationaal Service Monteur