Anderen beoordelen ons met een 4.8 / 5 op Google

Meer dan 1000 engineers gingen je voor

Netwerk van ruim 400 werkgevers in NL

Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Zoekfilter
Snel zoeken
Zoekfilter

Vacatures Eplan Engineer

Ben jij kundig met Eplan en wil je daarmee van waarde zijn in de industriële automatisering of machinebouw? Met ons aanbod aan vacatures bij de mooiste bedrijven ontwerp je straks als Eplan engineer elektrotechnische installaties die staan als een huis.

Junior Project Engineer Elektrotechniek

Als project engineer elektrotechniek ben jij de persoon die unieke internationale projecten binnen de industriële automatisering in goede banen weet te leiden. Jou maken ze niet gek.
Hilversum
€ 2.650 - € 3.550
Gepubliceerd: 01-01-2023
Referentie nr:#SMFS00429

Electrical Engineer Machinebouw

Die ene vacature in de regio Utrecht voor een electrical engineer waarbij je hongerige monden over heel de wereld voedt? Dit is ’m!
Regio Utrecht
Gepubliceerd: 01-01-2023
Referentie nr:#SMFS00246

Junior Engineer Elektrotechniek

Net je HBO Elektrotechniek op zak? Ga werken aan grootschalige projecten in de industriële automatisering en groei mee in deze wereld.
Regio Haarlem
Gepubliceerd: 01-01-2023
Referentie nr:#SMFS00247

Electrical Project Engineer

Werken als electrical project engineer in de regio Amersfoort om iedereen van stroopwafels te voorzien? Kijk, dat is pas een baan die ertoe doet!
Regio Amersfoort
Gepubliceerd: 01-01-2023
Referentie nr:#SMFS00243

Senior Hardware Engineer

Al lerend innoveren en ‘toveren’ met Eplan; dat is waar je hier als electrical hardware engineer indruk mee maakt. En met je tafelvoetbal skills natuurlijk.
Rotterdam
€ 4.050 - € 4.950
Gepubliceerd: 01-01-2023
Referentie nr:#SMFS00407

Elektrotechnisch Tekenaar (Eplan)

Als elektrotechnisch tekenaar in de jachtenbouw ben je de belangrijkste schakel in ieder project. Alle elektrotechnische systemen worden aangestuurd dankzij jouw ontworpen installatie.
Hilversum
€ 2.850 - € 3.750
Gepubliceerd: 01-01-2023
Referentie nr:#SMFS00281

Eplan Hardware Engineer

Als eplan hardware engineer stel je het hart van superjachten samen. Airconditioning, sauna’s en grote tv-schermen worden allemaal gereguleerd dankzij jouw ontworpen elektrische installatie.
Hilversum
€ 3.050 - € 3.950
Gepubliceerd: 01-01-2023
Referentie nr:#SMFS00427

Junior Hardware Engineer

Als hardware engineer stel je het hart van superjachten samen. Airconditioning, sauna’s en grote tv-schermen worden allemaal gereguleerd dankzij jouw ontworpen elektrische installatie.
Hilversum
€ 2.650 - € 3.550
Gepubliceerd: 01-01-2023
Referentie nr:#SMFS00242

Senior Electrical Engineer

Als electrical engineer maak jij het verschil bij het ontwerp van de besturing voor de jachtenbouw. Samen met andere experts in jouw vakgebied werk je aan de mooiste projecten.
Hilversum
€ 3.950 - € 4.850
Gepubliceerd: 01-01-2023
Referentie nr:#SMFS00428

Eplan Tekenaar

Al lerend innoveren en ‘toveren’ met Eplan; dat is waar je hier als Eplan tekenaar indruk mee maakt. En met je tafelvoetbal skills natuurlijk.
Rotterdam
€ 2.850 - € 3.750
Gepubliceerd: 01-01-2023
Referentie nr:#SMFS00405

Wat is een Eplan engineer?


Als je een vacature voor een Eplan engineer bekijkt, ontdek je al snel dat deze persoon verantwoordelijk is voor het bouwen van de hardware bij machinebouwers of ingenieursbureaus. Eplan is het tekenprogramma voor hardware engineers en is zelfs zo bekend dat je vacatures ziet ontstaan die Eplan engineer heten. Eplan engineers zijn er voor het ontwerpen van de hardware en maken besturingstekeningen. Ze tekenen elektrotechnische installaties en componenten voor complexe machines.

Wat doet een Eplan engineer?


Als Eplan engineer werk je vaak vanuit een project en ben je verantwoordelijk voor de hardware (ontwerpen, bedenken en tekenen). In een vacature van een Eplan engineer wordt het projectmatige karakter vaak benoemd, omdat het inherent is aan de manier van werken. Een Eplan engineer ontwerpt, ontwikkelt en controleert, en kan daarnaast ook specifieke materialen selecteren. In veel vacatures worden Eplan engineers gezocht die erop gericht zijn de balans te vinden tussen technologie en gebruiksgemak.

Waar werk je als Eplan engineer?


Er zijn veel organisaties waar je als Eplan engineer kan werken. Dat is onder meer afhankelijk van je ervaring en je achtergrond. In elke vacature voor een Eplan engineer staat dat duidelijk omschreven. Een ding staat vast: je werkt altijd vanaf kantoor en vrijwel nooit direct bij de klant. Vanaf kantoor stel je de besturingskasten samen, natuurlijk voordat jij als Eplan engineer de contouren hebt geschetst in het tekenprogramma. De aanpak kan per organisatie verschillen, maar grotendeels hebben vacatures voor een Eplan engineer dezelfde strekking.

Wat verdien je als Eplan engineer?


Natuurlijk wil je meteen weten wat je verdient als Eplan engineer. In de meeste vacatures voor Eplan engineers staat het bedrag gelukkig met naam en toenaam benoemd. Om je een indicatie te geven van het salaris van een Eplan engineer, moet je denken aan een bedrag tussen € 2.000,- en € 4.000,-. Daarnaast staat er als het goed is in elke vacature beschreven wat de primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn. Denk aan vakantiegeld, 8% meestal, opleidingen en cursussen, en het aantal vrije dagen waar jij als Eplan engineer recht op hebt.

Bekijk ook onze vacatures als Electrical Engineer