Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Zoekfilter
Snel zoeken

Vacatures Electrical Engineer

Nergens anders vind je ze beter: vacatures voor electrical engineers! Met de service die The Green Door Company je biedt, zit je helemaal geramd. Want we begeleiden je van a tot z en adviseren je over de opties die je hebt. En wij kennen de markt van binnen en van buiten. Dat scheelt je een hoop onzekerheid.

Open sollicitatie of gewoon even sparren over jouw carrière?

Twijfel je nog over welke vacature het beste bij je past en kun je daar advies bij gebruiken? Of wil je het met ons hebben over jouw loopbaanmogelijkheden? Wij helpen je graag verder.
Heel Nederland
Gepubliceerd: 22-06-2018
Referentie nr:#SMFS00217

Junior Electrical Engineer

Als electrical engineer stel je het hart van superjachten samen. Airconditioning, sauna’s en grote tv-schermen worden allemaal gereguleerd dankzij jouw ontworpen elektrische installatie.
Regio Hilversum
0+ jaar ervaring
€ 2.600 - € 3.200
Gepubliceerd: 14-03-2019
Referentie nr:#SMFS00242

Electrical Project Engineer

Werken als electrical project engineer in de regio Amersfoort om iedereen van stroopwafels te voorzien? Kijk, dat is pas een baan die ertoe doet!
Regio Amersfoort
2+ jaar ervaring
€ 2.900 - € 3.900
Gepubliceerd: 25-03-2019
Referentie nr:#SMFS00243

Junior PLC Engineer Scheepsbouw

Wil je aan de slag als PLC Engineer, maar heb je niks met machinebouw? Dan zijn je kansen bekeken. Toch?
Regio Amersfoort
0+ jaar ervaring
€ 2.500 - € 2.900
Gepubliceerd: 25-03-2019
Referentie nr:#SMFS00245

Electrical Engineer Machinebouw

Die ene vacature in de regio Utrecht voor een electrical engineer waarbij je hongerige monden over heel de wereld voedt? Dit is ’m!
Regio Utrecht
2+ jaar ervaring
€ 2.900 - € 3.700
Gepubliceerd: 01-04-2019
Referentie nr:#SMFS00246

Junior Engineer Elektrotechniek

Net je HBO Elektrotechniek op zak? Ga werken aan grootschalige projecten in de industriële automatisering en groei mee in deze wereld.
Regio Haarlem
0+ jaar ervaring
€ 2.400 - € 3.000
Gepubliceerd: 04-04-2019
Referentie nr:#SMFS00247

Vision Control Engineer

Visiontechnieken toepassen bij het automatiseren van machines en productielijnen? In de regio Utrecht hebben wij een unieke vacature voor een vision control engineer open.
Regio Utrecht
1+ jaar ervaring
€ 3.100 - € 4.000
Gepubliceerd: 16-04-2019
Referentie nr:#SMFS00250

Elektrotechnisch Tekenaar (Eplan)

Als elektrotechnisch tekenaar ben je de belangrijkste schakel in ieder project. Alle elektrotechnische systemen worden gereguleerd dankzij jouw ontworpen elektrische installatie.
Regio Hilversum
2+ jaar ervaring
€ 2.600 - € 3.200
Gepubliceerd: 14-06-2021
Referentie nr:#SMFS00281

Electrical Hardware Engineer

Al lerend innoveren en ‘toveren’ met Eplan; dat is waar je hier als electrical hardware engineer indruk mee maakt. En met je tafelvoetbal skills natuurlijk.
Regio Rotterdam
4+ jaar ervaring
€ 3.400 - € 4.400
Gepubliceerd: 10-12-2021
Referentie nr:#SMFS00407

Eplan Tekenaar

Al lerend innoveren en ‘toveren’ met Eplan; dat is waar je hier als Eplan tekenaar indruk mee maakt. En met je tafelvoetbal skills natuurlijk.
Regio Rotterdam
4+ jaar ervaring
€ 3.200 - € 4.200
Gepubliceerd: 10-12-2021
Referentie nr:#SMFS00404
Wat is een electrical engineer?
Als electrical engineer ben je bezig met elektrotechnische installaties. Dat doe je onder andere door deze installaties te ontwerpen, installeren, beheren en zo nodig te verbeteren. Je werkt als electrical engineer vooral in de machinebouw of industriële automatisering en bent daar hard nodig. Want waar je ook kijkt, je komt overal wel een vacature voor een electrical engineer tegen. Geen wonder, je hebt een spilfunctie in projecten en staat aan de basis van succes.

Wat doet een electrical engineer?
In vacatures waarin een electrical engineer wordt gezocht, staan de verantwoordelijkheden vaak summier beschreven. Logisch, want een electrical engineer weet wat hem te wachten staat. Je werkt binnen de industriële automatisering aan mooie klussen waarin je klantwensen vertaalt naar werkbare oplossingen. Daar ligt jouw uitdaging, voor elke klus weer. Je let op de geldende normen en waarden en bemoeit je zo nodig met het testen van het product.

Waar werk je als electrical engineer?
Wat duidelijk is, is dat je als electrical engineer vooral vanaf kantoor werkt. Daar zijn de meeste vacatures ook op ingericht, want het tekenwerk hoeft niet per se te worden gedaan bij een klant op locatie. Je komt niet vaak bij de klant en hebt in de meeste vacatures een vaste standplaats als electrical engineer. Je werkomgeving is sterk afhankelijk van het type werkgever waar jij voor werkt. De ene keer is dat een schone omgeving, de andere keer moet je niet bang zijn om vieze handen te krijgen. De vacatures voor electrical engineers wijzen dat uit.

Wat verdien je als electrical engineer?
Geld is niet alles, maar het lost wel veel op. Daarom zoek je in de vacatures voor een electrical engineer waarschijnlijk naar wat je gaat verdienen in deze baan. Daar kunnen we kort en krachtig over zijn: je verdient ongeveer tussen de € 2.600,- en € 4.900,-. Niet slecht toch? En dat is nog lang niet alles. Want er zijn ook mooie andere arbeidsvoorwaarden te vinden in vacatures voor een electrical engineer. Vakantiegeld, een aantal vrije dagen, reiskostenvergoeding en in de meeste gevallen een uitgebreid pakket aan opleidingsmogelijkheden liggen op je te wachten.

Bekijk ook onze vacatures als Hardware Engineer