Anderen beoordelen ons met een 4.8 / 5 op Google

Meer dan 1000 engineers gingen je voor

Netwerk van ruim 400 werkgevers in NL

Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Zoekfilter
Snel zoeken

Vacatures Electrical Engineer

Nergens anders vind je ze beter: vacatures voor electrical engineers! Met de service die The Green Door Company je biedt, zit je helemaal geramd. Want we begeleiden je van a tot z en adviseren je over de opties die je hebt. En wij kennen de markt van binnen en van buiten. Dat scheelt je een hoop onzekerheid.

Junior Project Engineer Elektrotechniek

Als project engineer elektrotechniek ben jij de persoon die unieke internationale projecten binnen de industriële automatisering in goede banen weet te leiden. Jou maken ze niet gek.
Hilversum
€ 2.650 - € 3.550
Gepubliceerd: 01-01-2023
Referentie nr:#SMFS00429

Electrical Engineer Machinebouw

Die ene vacature in de regio Utrecht voor een electrical engineer waarbij je hongerige monden over heel de wereld voedt? Dit is ’m!
Regio Utrecht
Gepubliceerd: 01-01-2023
Referentie nr:#SMFS00246

Open sollicitatie

Twijfel je nog over welke vacature het beste bij je past en kun je daar advies bij gebruiken? Of wil je het met ons hebben over jouw loopbaanmogelijkheden? Wij helpen je graag verder.
Gepubliceerd: 01-01-2023
Referentie nr:#SMFS00217

Electrical Project Engineer

Werken als electrical project engineer in de regio Amersfoort om iedereen van stroopwafels te voorzien? Kijk, dat is pas een baan die ertoe doet!
Regio Amersfoort
Gepubliceerd: 01-01-2023
Referentie nr:#SMFS00243

Elektrotechnisch Tekenaar (Eplan)

Als elektrotechnisch tekenaar in de jachtenbouw ben je de belangrijkste schakel in ieder project. Alle elektrotechnische systemen worden aangestuurd dankzij jouw ontworpen installatie.
Hilversum
€ 2.850 - € 3.750
Gepubliceerd: 01-01-2023
Referentie nr:#SMFS00281

Eplan Hardware Engineer

Als eplan hardware engineer stel je het hart van superjachten samen. Airconditioning, sauna’s en grote tv-schermen worden allemaal gereguleerd dankzij jouw ontworpen elektrische installatie.
Hilversum
€ 3.050 - € 3.950
Gepubliceerd: 01-01-2023
Referentie nr:#SMFS00427

Junior Hardware Engineer

Als hardware engineer stel je het hart van superjachten samen. Airconditioning, sauna’s en grote tv-schermen worden allemaal gereguleerd dankzij jouw ontworpen elektrische installatie.
Hilversum
€ 2.650 - € 3.550
Gepubliceerd: 01-01-2023
Referentie nr:#SMFS00242

Junior Engineer Elektrotechniek

Net je HBO Elektrotechniek op zak? Ga werken aan grootschalige projecten in de industriële automatisering en groei mee in deze wereld.
Beverwijk
€ 2.650 - € 3.550
Gepubliceerd: 01-01-2023
Referentie nr:#SMFS00247

Senior Eplan Electrical Engineer

Als elektrotechnisch tekenaar in de jachtenbouw ben je de belangrijkste schakel in ieder project. Alle elektrotechnische systemen worden aangestuurd dankzij jouw ontworpen installatie.
Hilversum
€ 3.750 - € 4.650
Gepubliceerd: 09-05-2023
Referentie nr:#SMFS00444

Senior Eplan Electrical Engineer

Denk jij de meeste elektrotechnische installaties wel te hebben gezien en alles al te hebben meegemaakt? Laat je verrassen en stap over naar de experts in het vakgebied.
Amsterdam
€ 3.950 - € 4.850
Gepubliceerd: 29-06-2023
Referentie nr:#SMFS00512

Wat is een electrical engineer?


Als electrical engineer ben je bezig met elektrotechnische installaties. Dat doe je onder andere door deze installaties te ontwerpen, installeren, beheren en zo nodig te verbeteren. Je werkt als electrical engineer vooral in de machinebouw of industriële automatisering en bent daar hard nodig. Want waar je ook kijkt, je komt overal wel een vacature voor een electrical engineer tegen. Geen wonder, je hebt een spilfunctie in projecten en staat aan de basis van succes.

Wat doet een electrical engineer?


In vacatures waarin een electrical engineer wordt gezocht, staan de verantwoordelijkheden vaak summier beschreven. Logisch, want een electrical engineer weet wat hem te wachten staat. Je werkt binnen de industriële automatisering aan mooie klussen waarin je klantwensen vertaalt naar werkbare oplossingen. Daar ligt jouw uitdaging, voor elke klus weer. Je let op de geldende normen en waarden en bemoeit je zo nodig met het testen van het product.

Waar werk je als electrical engineer?


Wat duidelijk is, is dat je als electrical engineer vooral vanaf kantoor werkt. Daar zijn de meeste vacatures ook op ingericht, want het tekenwerk hoeft niet per se te worden gedaan bij een klant op locatie. Je komt niet vaak bij de klant en hebt in de meeste vacatures een vaste standplaats als electrical engineer. Je werkomgeving is sterk afhankelijk van het type werkgever waar jij voor werkt. De ene keer is dat een schone omgeving, de andere keer moet je niet bang zijn om vieze handen te krijgen. De vacatures voor electrical engineers wijzen dat uit.

Wat verdien je als electrical engineer?


Geld is niet alles, maar het lost wel veel op. Daarom zoek je in de vacatures voor een electrical engineer waarschijnlijk naar wat je gaat verdienen in deze baan. Daar kunnen we kort en krachtig over zijn: je verdient ongeveer tussen de € 2.600,- en € 4.900,-. Niet slecht toch? En dat is nog lang niet alles. Want er zijn ook mooie andere arbeidsvoorwaarden te vinden in vacatures voor een electrical engineer. Vakantiegeld, een aantal vrije dagen, reiskostenvergoeding en in de meeste gevallen een uitgebreid pakket aan opleidingsmogelijkheden liggen op je te wachten.

Bekijk ook onze vacatures als Hardware Engineer