Vacatures Industriële Automatisering
Vacatures Elektrotechniek

De nr. 1 voor
vacatures in
industriële
automatisering
en machinebouw

Vacatures Systems and Control

Maak gebruik
van ons netwerk
en vind ook
direct je
nieuwe baan

Contact

Vacatures Elektrotechniek

Hardware Engineer - Hilversum

Heb jij kennis van Elektrotechniek en Industriële Automatisering en wil je graag werken aan uitdagende maritieme projecten? En altijd meer gehad met hardware boven software?
Gepubliceerd: vandaag
Referentie nr:#00079

Electrical Project Engineer - Amsterdam

Heb jij recent je HBO studie Elektrotechniek / E-technology afgerond en op zoek naar een mooie startfunctie in Amsterdam? En wil je engineering combineren met projectcoördinatie?
Gepubliceerd: vandaag
Referentie nr:#SMFS00020

Projectleider Machinebouw - Utrecht

Ben jij een door de wol geverfde projectleider met ervaring in de machinebouw? Daarnaast internationaal georiënteerd? Lees dan verder.
Gepubliceerd: 31-03-2015
Referentie nr:#SMFS00113

Projectleider Werktuigbouwkunde - Utrecht

Ben jij een ervaren projectleider met een werktuigbouwkundige basis? En ervaring in de internationale machinebouw? Lees verder!
Gepubliceerd: 31-03-2015
Referentie nr:#SMFS00115

Control Engineer Machinebouw - Amsterdam

Ben jij een (aankomend) specialist in control engineering met kennis en ervaring van besturingssystemen in de machinebouw? En zoek je een informeel bedrijf als volgende stap?
Gepubliceerd: 09-01-2017
Referentie nr:#SMFS00049

Service Engineer Procesindustrie - Amsterdam

Heb jij kennis van DCS systemen en breng jij je tijd het liefst bij de klant door? Kleine projecten, inbedrijfstellingen en evt. storingen oplossen? Bekijk deze vacature!
Gepubliceerd: 09-01-2017
Referentie nr:#SMFS00053

Internationaal Service Engineer - Arnhem

Is internationaal werken jouw droom en heb je gedegen technische kennis? Achtergrond in bijvoorbeeld Elektrotechniek of Werktuigbouwkunde?
Gepubliceerd: 09-01-2017
Referentie nr:#SMFS00032

Sr. Software Engineer Machinebouw - Den Bosch

Ben jij een ervaren Software Engineer met kennis van ontwerpprocessen in de machinebouw? Ben je daarnaast de kartrekker in een team of heb je ambities op dit vlak?
Gepubliceerd: 09-01-2017
Referentie nr:#SMFS00081

Specialist Besturingstechniek - Almere

Vind jij niets mooier dan het bedenken, ontwikkelen én beheren van machinebesturingen? Maar wil je daarbij gewoon op één vaste plek werken, zonder internationale inbedrijfstellingen?
Gepubliceerd: 09-01-2017
Referentie nr:#SMFS00153

Test Engineer Machinebouw - Utrecht

Heb jij veel ervaring in service en commissioning, wil je nu “naar binnen”, maar niet te veel op kantoor? Wel nieuwe machines testen en finetunen? Lees verder.
Gepubliceerd: 09-01-2017
Referentie nr:#SMFS00112
Elektrotechniek: Als één van de oudste vakgebieden in de techniek, staat elektrotechniek nooit stil. Waar het vroeger vooral werd geassocieerd met het lichtnet, is dat tegenwoordig al lang niet meer zo. Elektrotechniek is zo veel meer dan dat en vind je dan ook overal om je heen. Het is dan ook niet gek dat van alle technische disciplines, elektrotechniek het populairst is. En ook voor de toekomst ziet het er goed uit voor elektrotechnici. Wat ga je doen: Als specialist in elektrotechniek kun je echt alle kanten op. Wij zijn gespecialiseerd in machinebouw en industrie. Ook elektrotechnici kunnen hier veel gaan doen. De meeste functies focussen zich op de besturingstechniek. Je kunt bijvoorbeeld de hardware ontwerpen voor de besturing van een sorteersysteem voor alle pakketjes van een internetgigant als Zalando. Jij bepaalt dan welke sensoren er moeten worden gebruikt en welke aandrijving het beste is om het systeem draaiende te houden. Waar ga je werken: Je gaat aan de slag bij een machinebouwer of een gespecialiseerd ingenieursbureau. Bij een machinebouwer zit je vaak met je neus op de techniek en mag je zo nu en dan ook nog wat sleutelen. Kijk er bovendien niet van op als je af en toe op reis gaat naar een internationale klant. Werk bij een ingenieursbureau is vaak breder van aard, maar ook verder van de techniek af. Je werkt vanuit een kantoor en komt af en toe bij de klant.
Zoekcriteria

LinkedIn Facebook
Copyright © 2018 The Green Door Company powered by OTYS Recruiting Technology | Sitemap