Vacatures Industriële Automatisering
Vacatures Elektrotechniek

De nr. 1 voor
vacatures in
industriële
automatisering
en machinebouw

Vacatures Systems and Control

Maak gebruik
van ons netwerk
en vind ook
direct je
nieuwe baan

Contact

Vacatures Elektrotechniek

Electrical Project Engineer - Amsterdam

Heb jij recent je HBO studie Elektrotechniek / E-technology afgerond en op zoek naar een mooie startfunctie in Amsterdam? En wil je engineering combineren met projectcoördinatie?
Gepubliceerd: vandaag
Referentie nr:#SMFS00020

Hardware Engineer - Hilversum

Heb jij kennis van Elektrotechniek en Industriële Automatisering en wil je graag werken aan uitdagende maritieme projecten? En altijd meer gehad met hardware boven software? Dan is dit je kans!
Gepubliceerd: vandaag
Referentie nr:#00079

Project Engineer Industriële Automatisering - Amersfoort

Heb jij je eerste stappen gezet in de industriële automatisering en lijkt het je uitdagend om projecten te doen voor steeds wisselende bedrijven? Vind jij diversiteit hierbij belangrijk?
Gepubliceerd: vandaag
Referentie nr:#SMFS00003

Projectleider Machinebouw - Utrecht

Ben jij een door de wol geverfde projectleider met ervaring in de machinebouw? Daarnaast internationaal georiënteerd? Lees dan verder.
Gepubliceerd: 31-03-2015
Referentie nr:#SMFS00113

Projectleider Werktuigbouwkunde - Utrecht

Ben jij een ervaren projectleider met een werktuigbouwkundige basis? En ervaring in de internationale machinebouw? Lees verder!
Gepubliceerd: 31-03-2015
Referentie nr:#SMFS00115

Engineer Energietechniek - Almere

Ben jij gespecialiseerd in energietechniek en ben je toe aan een nieuwe uitdaging in Almere?
Gepubliceerd: 31-03-2015
Referentie nr:#SMFS00061

Service Engineer Procesindustrie - Amsterdam

Heb jij kennis van DCS systemen en breng jij je tijd het liefst bij de klant door? Kleine projecten, inbedrijfstellingen en evt. storingen oplossen? Bekijk deze vacature!
Gepubliceerd: 09-01-2017
Referentie nr:#SMFS00053

Service Engineer Process Automation - Hilversum

Ben jij pas afgestudeerd en heb je affiniteit met meet- en regeltechniek? Combineer je daarnaast theorie graag met praktijk? Dan is dit jouw kans!
Gepubliceerd: 09-01-2017
Referentie nr:#SMFS00004

Sr. Software Engineer - Amsterdam

Uitgebreide ervaring in de machinebouw met Siemens S7? Kennis van innovatie en R&D activiteiten? Lees dan zeker verder.
Gepubliceerd: 09-01-2017
Referentie nr:#SMFS00128

Software Engineer Industriële Automatisering - Amsterdam

Wil jij werken aan de meest aansprekende projecten in de industriële automatisering? En vind je doorgroeimogelijkheden essentieel? Dan is dit jouw baan.
Gepubliceerd: 09-01-2017
Referentie nr:#SMFS00044
Elektrotechniek: Als één van de oudste vakgebieden in de techniek, staat elektrotechniek nooit stil. Waar het vroeger vooral werd geassocieerd met het lichtnet, is dat tegenwoordig al lang niet meer zo. Elektrotechniek is zo veel meer dan dat en vind je dan ook overal om je heen. Het is dan ook niet gek dat van alle technische disciplines, elektrotechniek het populairst is. En ook voor de toekomst ziet het er goed uit voor elektrotechnici. Wat ga je doen: Als specialist in elektrotechniek kun je echt alle kanten op. Wij zijn gespecialiseerd in machinebouw en industrie. Ook elektrotechnici kunnen hier veel gaan doen. De meeste functies focussen zich op de besturingstechniek. Je kunt bijvoorbeeld de hardware ontwerpen voor de besturing van een sorteersysteem voor alle pakketjes van een internetgigant als Zalando. Jij bepaalt dan welke sensoren er moeten worden gebruikt en welke aandrijving het beste is om het systeem draaiende te houden. Waar ga je werken: Je gaat aan de slag bij een machinebouwer of een gespecialiseerd ingenieursbureau. Bij een machinebouwer zit je vaak met je neus op de techniek en mag je zo nu en dan ook nog wat sleutelen. Kijk er bovendien niet van op als je af en toe op reis gaat naar een internationale klant. Werk bij een ingenieursbureau is vaak breder van aard, maar ook verder van de techniek af. Je werkt vanuit een kantoor en komt af en toe bij de klant.
Zoekcriteria
LinkedIn Facebook
Copyright © 2018 The Green Door Company powered by OTYS Recruiting Technology | Sitemap