Anderen beoordelen ons met een 4.8 / 5 op Google

Meer dan 1000 engineers gingen je voor

Netwerk van ruim 400 werkgevers in NL

Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in

 

Onze aanpak in 4 stappen

We houden niet van onnodige formaliteiten, assessments of andere lastige drempels. Wij zien het liever anders. In een ongedwongen, relaxte setting luisteren we graag naar jouw verhaal. Gericht op wat jij kan en het pad dat jij met je carrière voor ogen hebt. We vertellen je nu alvast hoe wij werken bij The Green Door Company. Zo weet jij wat je straks te wachten staat.

Kennismaking

De persoonlijke omgang is ons handelsmerk. In onze kennismaking zagen we je niet doormidden over je sterkste en zwakste punten, maar horen we graag welke wensen jij hebt. Je kunt bellen, appen, videobellen of gewoon langskomen op ons kantoor in het centrum van Amersfoort. Krijg je van ons koffie of thee en bespreken we vanuit de luie stoel jouw ambities. Wees lekker jezelf en vertel ons wat jij zoekt.

Opties bespreken

Nu je wensen helder zijn, gaan we op zoek naar jouw nieuwe baan. Met alle vacatures en bedrijven in ons achterhoofd, bespreken we met jou de mogelijkheden die het beste bij je wensen passen. Soms kan dat al meteen tijdens onze kennismaking, soms is er iets langer voor nodig. Bijvoorbeeld wanneer we zelf actief ons netwerk benaderen. Bij elke stap die we nemen, overleggen we eerst met jou. Zo blijf jij in control en bepaal jij welke bedrijven jouw cv onder ogen krijgen.

Solliciteren

Het is zo ver. Wij hebben een vacature gevonden die voldoet aan jouw verwachtingen en je kan niet wachten om te solliciteren. Wij maken de afspraak voor je op de dag en tijd die het jou het beste uitkomt. We helpen je om je voor te bereiden, weten vaak precies wat bedrijven zoeken in nieuwe medewerkers en kunnen jou daarmee van waardevolle informatie voorzien. Zo ga jij met een 1-0 voorsprong een sollicitatiegesprek in.

Contract tekenen

De arbeidsvoorwaarden: een belangrijk onderdeel om tot een overeenkomst te komen. Na een succesvol sollicitatiegesprek krijg je een voorstel. Heb je nog tips nodig om te onderhandelen over je primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden? Wij helpen je zodat je zo snel mogelijk kunt starten met je baan, met alle mooie voorwaarden die we samen uit het vuur hebben gesleept!

Open sollicitatie

Twijfel je nog over de baan die beste bij je past en kun je daar advies bij gebruiken? Of wil je het met ons hebben over jouw loopbaanmogelijkheden? Laat je gegevens achter en we nemen binnen 1 werkdag contact
met je op.

Populaire vacatures

Werk je al jaren met dezelfde besturingssystemen en ben je toe aan verbreding van je kennis? Voor een ervaren engineer komen alle merken, systemen en technieken voorbij.
inUtrecht
Sta je stil in je ontwikkeling en denk je meer in je mars te hebben? In deze baan is geen besturing hetzelfde en kun je écht laten zien wat je in huis hebt.
inApeldoorn
Machines lopen goed in het Brabantse land. Maar niet zonder jou! Als PLC software engineer krijg jij met jouw geavanceerde technische software volledige machineparken onder controle.
inRegio Tilburg
Sta je stil in je ontwikkeling en denk je meer in je mars te hebben? In deze baan is geen besturing hetzelfde en kun je écht laten zien wat je in huis hebt.
inAlmere