Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in

 

Engineers voor industriële automatisering en machinebouw

Regelmatig plaatsen wij engineers en andere technisch professionals bij bedrijven die in de top 100 staan van de lijst met industrieel automatiseerders of machinebouwers. Niet voor niets doen verschillende werkgevers uit heel Nederland een beroep op The Green Door Company. Voor hun is het de uitgelezen mogelijkheid om te profiteren van ons netwerk met mensen die de juiste kennis en ervaring hebben.

Groot aanbod

We hebben meerdere smaken in huis. Want juist bij The Green Door Company krijg je als professional wat je zoekt: een groot en divers aanbod. Dankzij dat aanbod en ons steeds verder groeiende netwerk, vinden we steeds vaker een goede match tussen werkgevers en professionals met een achtergrond in de industriële automatisering of machinebouw.

Mensen als middelpunt

Natuurlijk heb je als organisatie bepaalde eisen. Dat snappen we. Toch werken we vanuit datgene wat de werkzoekende wil. Het gaat tenslotte om zijn loopbaan. Pas als jij als bedrijf echt iets kan bieden aan werknemers en anders bent dan een doorsneebedrijf, gaan we graag die samenwerking aan. Juist dan leveren wij een meerwaarde.
Werkwijze Voor opdrachtgevers

Benieuwd naar onze werkwijze?

The Green Door Company staat altijd open voor bedrijven die een beroep willen doen op ons netwerk bestaande uit goed gekwalificeerde mensen. Voor meer informatie over hoe we werken en wat we doen kun je altijd contact met ons opnemen.

Fons Smit

Populaire vacatures

Werk jij in de industriële automatisering en wil je eens wat anders dan engineering? Ben je daarnaast een echte regelneef en leg je gemakkelijk contact?
inRegio Utrecht (stad)
Vind jij het lastig om op een verjaardag te vertellen wat je voor werk doet, omdat anderen het toch niet begrijpen? En wil je daar verandering in brengen?
inRegio Amersfoort
Ben jij pas afgestudeerd en heb je affiniteit met meet- en regeltechniek? Combineer je daarnaast theorie graag met praktijk? Dan is dit jouw kans!
inRegio Hilversum
Nederland is een baggerland. Letterlijk genomen dan. Neem jij als hardware & software engineer besturingstechniek de technische installatie van baggerschepen voor je rekening?
inRegio Amersfoort