Vacatures Industriële Automatisering
Vacatures Elektrotechniek

De nr. 1 voor
vacatures in
industriële
automatisering
en machinebouw

Vacatures Systems and Control

Maak gebruik
van ons netwerk
en vind ook
direct je
nieuwe baan

Kandidaten Opdrachtgevers

Laat ons voor je zoeken

Op zoek naar een nieuwe baan of een startfunctie in de Industriële Automatisering, maar weet je niet goed welke vacature het beste bij je past?

Schrijf je dan nu in, laat je cv achter en wij gaan direct voor je aan de slag!
Geen enkele vacature missen?
Wil jij automatisch op de hoogte blijven van de nieuwste vacatures in jouw vakgebied?

Meld je dan nu aan met uitsluitend je
e-mailadres, geef je voorkeuren op en ontvang automatisch als eerste onze nieuwste vacatures!

Werkwijze

Onze werkwijze bestaat uit een no-nonsense aanpak met drie eenvoudige en transparante stappen:

De kennismaking met The Green Door Company

Nadat je op een vacature hebt gereageerd volgt de eerste persoonlijke kennismaking met een adviseur. Dit kan informeel bij ons op kantoor of eventueel op een locatie bij jou in de buurt. Deze adviseur wordt ook direct jouw aanspreekpunt binnen The Green Door Company. Tijdens dit gesprek staat niet jouw cv, maar jouw persoonlijkheid, kwaliteiten, wensen en ambities centraal. Hierdoor krijgen wij een optimaal beeld in de functie waar jij het meest tot je recht komt. En binnen welke organisatie jij het beste past. Een cv is immers slechts een stukje papier, waar het écht om draait ben jij! Gezamenlijk zetten wij vervolgens een plan op en bepalen wij welke route wordt genomen naar jouw nieuwe baan.

Op gesprek bij onze opdrachtgevers

De volgende stap is de kennismaking bij één of meerdere van onze opdrachtgevers. Uiteraard selecteren wij deze geheel in samenspraak met jou. Wij sturen je echter niet zomaar op gesprek. Een uitgebreide voorbereiding gaat hier aan vooraf, zodat je kansen op succes optimaal zijn. Ben je na de kennismaking enthousiast en is ook de opdrachtgever overtuigd, dan vindt een tweede gesprek en eventueel een arbeidsvoorwaardelijk gesprek plaats. Ook hierin spelen wij een belangrijke rol, als onafhankelijk bureau weten wij immers wat marktconform is! Uiteindelijk maak je zelf de keuze of en waar je graag wilt gaan starten.

Aan de slag in jouw nieuwe uitdaging

Ook nadat je in je nieuwe baan begonnen bent, ben je nog niet van The Green Door Company af. Je adviseur blijft de eerste periode aan de zijlijn actief als klankbord. Hierin staan jouw plezier in het werk en je persoonlijke ontwikkeling centraal. Met enige regelmaat kun je daarom ook een bezoek van jouw adviseur op de werkvloer verwachten, waarin je in vertrouwen je ervaringen kunt delen. Hierdoor zorgen we voor een prettige start aan je nieuwe baan en een duurzame relatie voor de toekomst!

Lees meer over onze mogelijkheden voor starters >

Vacatures in Industriële Automatisering of Machinebouw?

The Green Door Company is gespecialiseerd in Industriële Automatisering en Machinebouw. Binnen deze sectoren staat de kandidaat centraal staan in de processen. In persoonlijke ontmoetingen worden zij uitvoerig gesproken en worden de wensen en ambities in kaart gebracht. Ook worden de opdrachtgevers besproken waar mogelijk vacatures zijn. Maar wat betekent dat voor onze opdrachtgevers? Werkt dit wel in hun voordeel?

Ook juist voor onze opdrachtgevers levert deze werkwijze uitsluitend voordelen op. Door goed te luisteren naar onze kandidaten willen we een zo goed mogelijke match bewerkstelligen. Kandidaten worden pas met het cv op een vacature voorgesteld als zij daar toestemming voor hebben gegeven. Cv’s schuiven komt in ons woordenboek niet voor. Voor u betekent dit dat u geen tijd kwijt bent aan het doornemen van cv’s waarin niet duidelijk wordt waarom deze wordt doorgestuurd. Of het voeren van tijdrovende sollicitatiegesprekken met kandidaten die niet passen bij uw vacatures of binnen uw organisatie.

Ook voor uw organisatie in zijn geheel zijn er voordelen. Wanneer er uitsluitend kandidaten worden bemiddeld die aansluiten op het profiel van de vacature, zijn deze sneller ingewerkt en daarmee eerder inzetbaar op uw projecten. Deze efficiency ziet u ook terug bij onze adviseurs. Geen onnodige bezoeken waar u eigenlijk geen tijd voor heeft en geen algemene nieuwsbrieven zonder relevante inhoud. Niet het opbouwen van een duurzame relatie is ons primaire doel, maar juist datgeen wat het belangrijkst is voor uw organisatie: het bemiddelen van de juiste persoon op de juiste plaats.  

LinkedIn Facebook
Copyright © 2018 The Green Door Company powered by OTYS Recruiting Technology | Sitemap