Vacatures Industriële Automatisering
Vacatures Elektrotechniek

De nr. 1 voor
vacatures in
industriële
automatisering
en machinebouw

Vacatures Systems and Control

Maak gebruik
van ons netwerk
en vind ook
direct je
nieuwe baan

Kandidaten Opdrachtgevers

Laat ons voor je zoeken

Op zoek naar een nieuwe baan of een startfunctie in de Industriële Automatisering, maar weet je niet goed welke vacature het beste bij je past?

Schrijf je dan nu in, laat je cv achter en wij gaan direct voor je aan de slag!
Geen enkele vacature missen?
Wil jij automatisch op de hoogte blijven van de nieuwste vacatures in jouw vakgebied?

Meld je dan nu aan met uitsluitend je
e-mailadres, geef je voorkeuren op en ontvang automatisch als eerste onze nieuwste vacatures!

Starters

Je bent druk bezig met afstuderen of je hebt inmiddels je diploma al in ontvangst mogen nemen. De kans is groot dat de vacatures je aan alle kanten tegemoet komen. Of nog eenvoudiger: je kunt direct aan de slag bij het bedrijf waar je één van je stages hebt doorlopen. Maar is dit nu wel de beste keuze? Welke bedrijven zijn er nog meer? En wat voor functies zijn er dan allemaal beschikbaar?

Allemaal vragen die iedere starter bezig houdt. Tenslotte is de keuze voor je eerste werkgever voor een groot gedeelte verantwoordelijk voor het verloop van de rest van je carrière. Een keuze waar je dus best wel even bij stil mag staan! The Green Door Company is gespecialiseerd in de bemiddeling van starters op de arbeidsmarkt en maakt je graag wegwijs op de arbeidsmarkt. Wij kunnen je uitgebreid informeren over de sfeer, mogelijkheden en natuurlijk ook de arbeidsvoorwaarden bij iedere organisatie.

Neem de eerste stap

Naast de directe bemiddeling naar een vaste baan, hebben wij specifiek voor starters een traineeprogramma opgesteld. Een programma op maat, waarbij je gedurende een bepaalde periode bij meerdere bedrijven aan de slag gaat. Bedrijven die wij samen selecteren en waar jij op voorhand een goed gevoel bij hebt. Op deze manier kun je bij verschillende potentiele werkgevers in de keuken kijken, voordat je een definitieve keuze maakt.

Bovendien word je ook nog eens actief ondersteund door The Green Door Company met cursussen en trainingen. Deze kunnen gericht zijn op de techniek of juist om bepaalde competenties verder te ontwikkelen. Jouw persoonlijke ontwikkeling staat hierin centraal!

Jouw mogelijkheden

Lijkt dit traineeship jou de ideale opstap in jouw carrière? Of weet jij al exact wat je wil en hoef jij niets meer te ontdekken? Bepaal ook jouw mogelijkheden en bekijk onze traineeprogramma’s en vacatures voor starters.

Vacatures in Industriële Automatisering of Machinebouw?

The Green Door Company is gespecialiseerd in Industriële Automatisering en Machinebouw. Binnen deze sectoren staat de kandidaat centraal staan in de processen. In persoonlijke ontmoetingen worden zij uitvoerig gesproken en worden de wensen en ambities in kaart gebracht. Ook worden de opdrachtgevers besproken waar mogelijk vacatures zijn. Maar wat betekent dat voor onze opdrachtgevers? Werkt dit wel in hun voordeel?

Ook juist voor onze opdrachtgevers levert deze werkwijze uitsluitend voordelen op. Door goed te luisteren naar onze kandidaten willen we een zo goed mogelijke match bewerkstelligen. Kandidaten worden pas met het cv op een vacature voorgesteld als zij daar toestemming voor hebben gegeven. Cv’s schuiven komt in ons woordenboek niet voor. Voor u betekent dit dat u geen tijd kwijt bent aan het doornemen van cv’s waarin niet duidelijk wordt waarom deze wordt doorgestuurd. Of het voeren van tijdrovende sollicitatiegesprekken met kandidaten die niet passen bij uw vacatures of binnen uw organisatie.

Ook voor uw organisatie in zijn geheel zijn er voordelen. Wanneer er uitsluitend kandidaten worden bemiddeld die aansluiten op het profiel van de vacature, zijn deze sneller ingewerkt en daarmee eerder inzetbaar op uw projecten. Deze efficiency ziet u ook terug bij onze adviseurs. Geen onnodige bezoeken waar u eigenlijk geen tijd voor heeft en geen algemene nieuwsbrieven zonder relevante inhoud. Niet het opbouwen van een duurzame relatie is ons primaire doel, maar juist datgeen wat het belangrijkst is voor uw organisatie: het bemiddelen van de juiste persoon op de juiste plaats.  

LinkedIn Facebook
Copyright © 2018 The Green Door Company powered by OTYS Recruiting Technology | Sitemap