Vacatures Industriële Automatisering
Vacatures Elektrotechniek

De nr. 1 voor
vacatures in
industriële
automatisering
en machinebouw

Vacatures Systems and Control

Maak gebruik
van ons netwerk
en vind ook
direct je
nieuwe baan

Kandidaten Opdrachtgevers

Laat ons voor je zoeken

Op zoek naar een nieuwe baan of een startfunctie in de Industriële Automatisering, maar weet je niet goed welke vacature het beste bij je past?

Schrijf je dan nu in, laat je cv achter en wij gaan direct voor je aan de slag!
Geen enkele vacature missen?
Wil jij automatisch op de hoogte blijven van de nieuwste vacatures in jouw vakgebied?

Meld je dan nu aan met uitsluitend je
e-mailadres, geef je voorkeuren op en ontvang automatisch als eerste onze nieuwste vacatures!

Over ons

Soms krijgen wij de vraag: “Welke redenen zijn er om met jullie samenwerken? Ik kan toch ook zelf solliciteren?” Natuurlijk kan dit. De kans is zelfs groot dat je een leuke baan vindt waar je het goed naar je zin krijgt. Onze kracht ligt echter in het vinden van een baan die leuker, beter en uitdagender is dan degene die je zelf kunt vinden. Een functie die naadloos aansluit op jouw specifieke wensen en ambities. De baan waar jij je dromen waar kunt gaan maken!

Wij openen deuren

In de zoektocht naar jouw ideale baan sta jij als individu bij ons centraal. Het maken van de juiste keuzes in jouw carrière is hierin het doel. Dit doen wij door goed naar je te luisteren en gebruik te maken van ons omvangrijke netwerk. Een netwerk wat in het laatste decennium zorgvuldig is opgebouwd, vol mogelijkheden die niet zomaar online te vinden zijn. Bij deze bedrijven openen wij deuren die voor anderen gesloten blijven. De juiste deur voor de juiste persoon: The Green Door.

Echte samenwerking

The Green Door Company staat voor het vinden van deze deur. Een deur die bovendien voor iedereen uniek zal zijn. Juist daarom geloven wij in een persoonlijke benadering op basis van gelijkheid en vertrouwen. Gelijkheid waarin de samenwerking van beide kanten komt. Vertrouwen in onze inspanningen en in een goede afloop. Maar bovenal gezamenlijk op weg naar jouw Green Door!

Lees meer over onze werkwijze >

Vacatures in Industriële Automatisering of Machinebouw?

The Green Door Company is gespecialiseerd in Industriële Automatisering en Machinebouw. Binnen deze sectoren staat de kandidaat centraal staan in de processen. In persoonlijke ontmoetingen worden zij uitvoerig gesproken en worden de wensen en ambities in kaart gebracht. Ook worden de opdrachtgevers besproken waar mogelijk vacatures zijn. Maar wat betekent dat voor onze opdrachtgevers? Werkt dit wel in hun voordeel?

Ook juist voor onze opdrachtgevers levert deze werkwijze uitsluitend voordelen op. Door goed te luisteren naar onze kandidaten willen we een zo goed mogelijke match bewerkstelligen. Kandidaten worden pas met het cv op een vacature voorgesteld als zij daar toestemming voor hebben gegeven. Cv’s schuiven komt in ons woordenboek niet voor. Voor u betekent dit dat u geen tijd kwijt bent aan het doornemen van cv’s waarin niet duidelijk wordt waarom deze wordt doorgestuurd. Of het voeren van tijdrovende sollicitatiegesprekken met kandidaten die niet passen bij uw vacatures of binnen uw organisatie.

Ook voor uw organisatie in zijn geheel zijn er voordelen. Wanneer er uitsluitend kandidaten worden bemiddeld die aansluiten op het profiel van de vacature, zijn deze sneller ingewerkt en daarmee eerder inzetbaar op uw projecten. Deze efficiency ziet u ook terug bij onze adviseurs. Geen onnodige bezoeken waar u eigenlijk geen tijd voor heeft en geen algemene nieuwsbrieven zonder relevante inhoud. Niet het opbouwen van een duurzame relatie is ons primaire doel, maar juist datgeen wat het belangrijkst is voor uw organisatie: het bemiddelen van de juiste persoon op de juiste plaats.  

LinkedIn Facebook
Copyright © 2018 The Green Door Company powered by OTYS Recruiting Technology | Sitemap